Cristina Stamate NU mai VEDE! Informatii de ultim moment...

Publicat in National 25 Noiembrie 2017 1587 ori
Google+ WhatsApp
Cristina Stamate NU mai VEDE! Informatii de ultim moment...
Cristina Stamate NU mai VEDE! Informatii de ultim moment...

Cristina Stamate este in continuare internata la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, si, in ciuda faptului ca medicii sustin ca starea sa este “stationara”, apropiatii actritei sutin ca ea ar avea probleme cu vederea.

Ieri, Cristina Stamate a fost dusa de urgenta la spital, dupa ce a acuzat mari dureri cardiace! 

Cristina Stamatate se afla in aceste momente in stare grava la Spitalul Floreasca din Capitala! Actrita, in varsta de 71 de ani, a acuzat, in ultima vreme, probleme mari in zona inimii si, de doua luni, nu a mai iesit din casa, mai mult, nu a mai vrut sa raspunda la telefon nimanui! Ieri, situatia artistei s-a deteriorat si a fost nevoie de interventia urgenta a SMURD-ului pentru ca ea sa fie stabilizata!

“De cand si-a facut operatia pe cord, acum un an, urmata de punerea unor stenturi pentru o circulatie mai buna a sangelui, Cristina a evitat sa mai iasa in public! Ea se schimbase, nu mai era aceeasi! Boala o macina! Cand puteai sa iei legatura cu actrita, nici vocea nu mai era la fel! Era clar ca era bolnava rau”, au dezvaluit apropiatii artistei pentru WOWbiz.ro!

Aceleasi surse sustin ca, in aceste momente, medicii sustin ca starea ei este “stationara”!

“Cristina Stamate lupta sa ramana in viata, iar doctorii fac tot ce-i omeneste posibil sa o salveze! Insa, daca functiile vitale sunt OK, ei bine, se pare ca actrita ar avea probleme cu vederea!”, au  mai spus prietenii marii vedete a scenei romanesti!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.