Cine e NOUL BARBAT din viata ei! Inselata, GHENEA SE RAZBUNA?! AVEM IMAGINE! Prima reactie a vedetei!

Publicat in National 14 Noiembrie 2017 974 ori
Google+ WhatsApp
Cine e NOUL BARBAT din viata ei! Inselata, GHENEA SE RAZBUNA?! AVEM IMAGINE! Prima reactie a vedetei!
Cine e NOUL BARBAT din viata ei! Inselata, GHENEA SE RAZBUNA?! AVEM IMAGINE! Prima reactie a vedetei!

După ce a fost surprinsă în compania unui alt bărbat, Mădălina Ghenea a dezvăluit identitatea personajului misterios vopsit, alături de care se pare că îşi alină suferinţa.

Frumoasa Mădălina Ghenea şi-a găsit liniştea în braţele unui bărbat misterios cu părul vopsit, care a făcut-o să uite pentru câteva momente de tatăl fetiţei sale, Matei Stratan. Aceasta a fost surprinsă alături de el la o piscină din Italia, unde nu au ezitat să scape câteva gesturi tandre.

După multe speculaţii, cum că aceasta se întreţine cu mai mulţi bărbaţi, după ce a aflat că Matei Stratan a înşelat-o, Mădălina Ghenea a avut prima reacţie. A postat pe o reţea de socializare poza alături de bărbatul cu pricina şi, amuzată se pare de situaţie, a spus că doar mânca alături de agentul ei. „Ce descoperire!!! Mâncam un pişcot cu amicul şi agentul meu pietrino”, a spus Mădălina Ghenea.

Milionarul Matei Stratan ar fi înşelat-o pe Mădălina Ghenea

După multe speculaţii, Mădălina Ghenea a dezvăluit că a fost înşelată de Matei Stratan, bărbatul alături de care a trăit o poveste de dragoste, în urma căreia au făcut şi o fetiţă. Acesta ar fi înşelat-o pe frumoasa Mădălina chiar cu una dintre colegele sale. Mădălina Ghenea a postat atunci pe reţelele de socializare o fotografie în care vorbeşte despre relaţiile extraconjugale. "Nu doar că m-ai înșelat, ci ne-ai înșelat pe amândoi. Nu doar că mi-ai frânt inima, ci ne-ai destrămat viitorul" , a scris Mădălina în acea fotografie.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office