Andreea Bălan, mărturisire şocantă: „Am fost agresată de mai multe ori. Andreei Antonescu i-a dat foc la uşă!”

Publicat in National 20 Octombrie 2017 641 ori
Google+ WhatsApp
Andreea Bălan, mărturisire şocantă: „Am fost agresată de mai multe ori. Andreei Antonescu i-a dat foc la uşă!”
Andreea Bălan, mărturisire şocantă: „Am fost agresată de mai multe ori. Andreei Antonescu i-a dat foc la uşă!”

După ce mai multe fete au început să-şi scrie poveştile, despre cum au fost agresate fizic şi verbal, subiectul a început să fie discutat în emisiuni şi de vedete, care la rândul lor au povestit despre experienţe similare.

 

 


Dr. Gaspar şi Bogdan au avut-o invitată pe Andreea Bălan, la A List Magazine. A fost abordat şi subiectul hărţurii sexuale, în contextul în care mai multe femei au început să-şi spună povestea, sub umbrelahashtag-ului #metoo.

„Mi s-a întâmplat să fiu agresată şi nu odată, chair de mai multe ori. Un fan, cu ghilimele, credea că este reîncarnarea lui Elvis şi-mi trimitea scrisori pe foi roşie şi îmi spunea că o să fim îmreună după moarte. Asta se întâmpla în perioada Andre şi vreo 2-3 ani după. Le primeam la Ploieşti, unde eu locuiam cu părinţii mei. Dar, vezi tu, eu eram mică atunci, aveam vreo 16 ani, şi eram inconştientă. Nu-mi dădeam seama ce sunt scrisorile asta. Nu m-am speriat pentru că nu era conştientă de ce se întâmplă. Ulterior, tatăl meu a luat măsuri, a sunat la mama lui, că el îşi lăsa numărul în scrisori şi mama lui a spus, pur şi simplu, că este bolnav copilul, că are probleme şi să nu-l băgăm în seama. Dar în momentul în care m-am dus la Reşiţa, oraşul din care era el, a reuşit să treacă printre bodyguarzi, a reuşit să ajungă lângă scenă, a trecut şi de tatăl meu, a ajuns lângă mine şi l-am recunoscut din poze. M-am speriat teribil. A trebuit să mă opresc....să luăm o pauză. (...) Alt caz, un alt tânăr...Acesta nu reuşea să dea de mine, să afle numărul meu, să afle adresa mea şi a aflat adresa colegei mele, Andreea Antonescu...şi s-a dus şi i-a dat foc la uşă, în Bucureşti. A turnat benzină pe uşă şi i-a dat fox. A venit Poliţia şi l-a arestat. Sunt multe cazuri...Eu cred că ei voiau erotic să se apropie de noi. Pentru că noi, la vremea respectivă şi ulterior aveam costumaşe mai sexy, totodată nu ne dădeam seama că noi întreceam o anumită limită, eram minore, nu realizam şi probabil ei interpretau gesturile şi coregrafiile noastre ca nişte mesaje la adresa lor”, a mărturisit Andreea Bălan.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.