Imagini fabuloase cu soţia ”Primarului Playboy”. Fosta prima doamnă a comunei şi-a făcut fenta la Dubai!

Publicat in National 12 Octombrie 2017 268 ori
Google+ WhatsApp
Imagini fabuloase cu soţia ”Primarului Playboy”. Fosta prima doamnă a comunei şi-a făcut fenta la Dubai!
Imagini fabuloase cu soţia ”Primarului Playboy”. Fosta prima doamnă a comunei şi-a făcut fenta la Dubai!

Anca Bostan, fosta primă doamnă a comunei Sascut, loveşte din nou! Soţia lui Cristinel Bostan, ex-primarul din Sascut, şi-a făcut "fenta" la Dubai, acolo unde a mers alături de soţul ei.

 

 

După ce a demisionat, în 2015, din pricina problemelor cu justiţia, Cristinel Bostan, la vremea respectivă unul dintre cei bogaţi primari de comună din România, a început să se plimbe alături de soţia lui prin toată lumea!

Recent, Cristinel şi Anca Bostan au fost la Dubai, iar imaginile postate de fosta primă doamnă a comunei Sascut cu siguranţă le-au făcut invidioase pe multe dintre cunoştinţele sale. Anca Bostan s-a bucurat de numeroasele obiective turistice ale Dubaiului, printre care şi Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume (830 de metri). De asemenea, s-a lăsat alintată de apele perfect limpezi ale Dubaiului, fotografiindu-se, în "fentă", cu mâna ridicată şi cu ochelarii de soare la ochi.
După ce şi-a dat demisia, în 2015, din funcţia de primar al comunei Sascut, Cristinel Bostan a început un lung şir de excursii în întreaga lume, alături de soţia lui, Anca. Printre destinaţiile turistice care nu le-au scăpat soţilor Bostan se numără Palma de Mallorca, acolo unde parcă sunt de-ai casei, Ibiza, Monaco, Germania, Croaţia, Olanda (au fost, evident, şi în Amsterdam). În Dubai, cea mai recentă destinaţie turistică în care s-au fotografiat, soţii Bostan au mai fost şi în trecut.

Realestate Paulesti

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office