Cristi Borcea, în al nouălea cer. Valentina Pelinel i-a dat vestea CEA MARE

Publicat in National 11 Octombrie 2017 481 ori
Google+ WhatsApp
Cristi Borcea, în al nouălea cer. Valentina Pelinel i-a dat vestea CEA MARE
Cristi Borcea, în al nouălea cer. Valentina Pelinel i-a dat vestea CEA MARE

Cristi Borcea a fost la un pas să fie eliberat condiționat, însă decizia Tribunalului București a fost contestată de DNA, astfel că fostul șef al lui Dinamo mai are de așteptat până va afla dacă va ieși.

Chiar și în aceste condiții, Cristi Borcea sare în sus de bucurie la auzul planurilor pe care le are iubita sa, Valentina Pelinel.

Valentina, care are un copil de un an și cinci luni cu Borcea, are planuri mari și vrea să-i facă o surioară micuțului Milan Cristian.

O sursă apropiată vedeti a spus că Valentina Pelinel vrea să mai facă un copil, scrie Click.

”Valentinei îi plac enorm copiii. Spune despre Milan că este minunea ei, îl divinizează pe acest băiețel cu plete blonde. A fost un copil cuminte, nu i-a făcut probleme, ba din contra, a ținut-o numai cu zâmbetul pe buze, așa că Vali își dorește și o surioară pentru el. Crede în minuni și cu siguranță i se vor îndeplini visele”, a spus o sursă apropiată Valentinei Pelinel.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office