Gata, așteptarea a luat sfârșit! DJ Wanda a aflat de ce boală suferă! A făcut anunțul pe Facebook, iar Andreea Marin a reacționat imediat

Publicat in National 11 Octombrie 2017 579 ori
Google+ WhatsApp
Gata, așteptarea a luat sfârșit! DJ Wanda a aflat de ce boală suferă! A făcut anunțul pe Facebook, iar Andreea Marin a reacționat imediat
Gata, așteptarea a luat sfârșit! DJ Wanda a aflat de ce boală suferă! A făcut anunțul pe Facebook, iar Andreea Marin a reacționat imediat

Ultimele săptămâni au fost de coşmar pentru DJ Wanda care s-a tot plimbat prin spitale pentru investigaţii, iar medicii n-au putut să-i pună un diagnostic clar. Acum, ea a mers în Turcia cu ajutorul Andreei Marin, iar lucrurile par să se îndrepte spre bine pentru ea.

DJ Wanda a dezvăluit, în această dimineaţă, că în sfârşit se va întoarce în ţară şi că medicii de acolo i-au pus un diagnostic, iar Andreea Marin a reacţionat.


”Te aşteptăm cu drag acasă şi la Gala Atipic Beauty, Wanda! Sănătate, că-i mai bună decât toate!”, i-a transmis Andreea.

”Dragii mei a venit momentul să-mi iau rămas bun de la echipa de profesionişti aici.

Mă întorc în ţară încrezătoare, cu speranţa că voi fi bine, acum am un diagnostic clar şi o cale de tratament de urmat. Cum am fost tratată aici, ce înseamnă un spital civilizat şi dotat la nivel de performanţă, ce înseamnă personal medical antrenat să vină imediat şi cu omenie în sprijinul pacientului, am aflat toate acestea în săptămâna petrecută aici şi sunt recunoscătoare pentru această şansă. Sunt în continuare sub observaţie şi toată lumea e optimistă. Nu am afirmat niciodată că nu avem medici buni în ţară, poate am avut doar eu ghinionul că medicii din România să nu reuşească, din păcate, să mă ajute cu un rezultat final.
Cu toate acestea, rămân optimistă şi mă consider norocoasă, că în toată perioada tristă prin care am trecut v-am avut mereu alături de mine pe voi, oameni cu sufletul de aur!
#AndreeaMarin a fost lângă mine pe toată durata acestei suferinţe şi m-a ajutat în lupta mea, astfel am ajuns aici la Acibadem. Voi fi şi eu alături de ea şi de oamenii frumoşi şi deosebiţi la Gala Atipic Beauty de mâine seară, de la Palatul Parlamentului. În povestea mea de viaţă cred că se vor regăsi mulţi dintre voi, pe care îmi doresc să-i ajut la rândul meu cu ce îmi stă în putinţă, măcar cu un sfat. Vreau să dau un sens acestei experienţe, nimic în viaţă nu e întâmplător.
Vă mulţumesc pentru iubirea cu care m-aţi înconjurat! Va iubesc! Pe curând! Wandutza”, a scris artista pe Facebook.

Realestate Paulesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office