Alex Velea va deveni tătic! E oficial! ANTONIA a primit acum vestea cea mare

Publicat in National 14 Septembrie 2017 1381 ori
Google+ WhatsApp
Alex Velea va deveni tătic! E oficial!  ANTONIA a primit acum vestea cea mare
Alex Velea va deveni tătic! E oficial! ANTONIA a primit acum vestea cea mare

Antonia şi Alex Velea au primit în sfârşit vestea cea mare: au sosit din Italia actele solicitate în procesul de divorţ al artistei. Astfel, Antoniapoate să redeschidă procedura de divorţ la notar.

De asemenea, actele vor fi folosite şi în procesul în care Velea i-a dat în judecată pe Antonia şi pe Vincenzo Castellano şi le-a cerut judecătorilor să constate că el este tatăl ultimilor doi copii pe care i-a născut artista. Astfel, există mari şanse ca, la următorul termen de judecată, instanţa să pronunţe o sentinţă, iar Velea să devină în mod oficial tatăl celor doi copii.
În acte, Antonia şi Vincenzo sunt încă căsătoriţi. Deşi au intentat divorţ în instanţă, au renunţat la judecată şi au decis să se despartă în faţa notarului, însă procedura a fost suspendată pentru că nu sosiseră anumite acte din Italia. Acum, divorţul poate fi reluat. De asemenea, Alex Veleaa făcut două acţiuni în instanţă împotriva iubitei sale şi a lui Vincenzo Castellano, care în acte încă figurează ca fiind soţul Antoniei.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office