El este logodnicul secret al preotului Pomohaci! Baiatul a primit INELUL! "Imi spunea sa ma dezbrac si sa..."

Publicat in National 17 Iulie 2017 1019 ori
Google+ WhatsApp
El este logodnicul secret al preotului Pomohaci! Baiatul a primit INELUL! "Imi spunea sa ma dezbrac si sa..."
El este logodnicul secret al preotului Pomohaci! Baiatul a primit INELUL! "Imi spunea sa ma dezbrac si sa..."

Scandalul sexual din jurul preotului Cristian Pomohaci pare fara sfarsit. Noi victime care ar fi avut de-a face cu parintele au iesit in fata unei tari intregi si au fost de acord sa faca dezvaluiri.

Andrei, unul dintre tinerii care sustin ca parintele Pomohaci i-a facut avansuri, si-a impartasit experienta.

"Cred ca parintele isi dorea sa faca dragoste cu mine, dar a vazut ca nu s-a putut. L-am cunoscut printr-un coleg de munca, el m-a observat pe mine, a spus ca vrea numarul meu. Intr-un final, i-am dat numarul si din acea seara am inceput sa vorbim.
Am vorbit mai multe, imi spunea ca vrea sa ma cunoasca mai bine. Imi spunea ca vrea sa facem dragoste, i-am spus ca eu nu pot sa fac asta, s-a suparat, iar atunci s-a rupt orice legatura. 

Imi spunea sa ma duc in baie sa fac o poza la...si sa i-o trimit. Am zis ca nu pot sa faca sta la munca, pentru ca sunt camere de supraveghere. El insista mult. Cand vorbeam cu el cu camera web deschisa, el voia sa ma dezbrac, sa ii arat "dotarea lui Dumnezeu", ca asa ii spunea el.
Eram odata acasa si m-a vazut ca eram la bustul gol si a spus sa ma dezbrac ca ar vrea sa vina langa mine sa ne incalzim.


Mi-a oferit si un inel, e aur alb, cu o piatra destul de maricica, are vreo 4 grame. A venit la mine si mi-a spus ca intind mana si mi l-a pus pe deget, exact ca la femei, pe inelar", a spus el la un post de televiziune.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office