OFICIAL Fosta soție a lui Cristian Pomohaci RUPE TĂCEREA și recunoaște că preotul e HOMOSEXUAL

Publicat in National 07 Iulie 2017 1567 ori
Google+ WhatsApp
OFICIAL Fosta soție a lui Cristian Pomohaci RUPE TĂCEREA și recunoaște că preotul e HOMOSEXUAL
OFICIAL Fosta soție a lui Cristian Pomohaci RUPE TĂCEREA și recunoaște că preotul e HOMOSEXUAL

Cazul părintelui Pomohaci a adus multe întrebări pe buzele tuturor. În urma zvonurilor potrivit cărora căsnicia cu Ileana Matus a fost doar din Bucureşti.

Fosta soţie a lui Cristian Pomohaci mărturiseşte că motivul pentru care s-a produs divorţul dintre cei doi este acela că relaţia dintre ei s-a răcit foarte mult spre final, dar recunoaşte că la început s-au iubit. A vrut mereu să rămână însărcinată, dar nu au reuşit.

„Ce se scrie în hotărârea de divorţ e adevarat. După 2 ani de căsătorie, s-a răcit aproape de tot relaţia noastră şi de aceea am ajuns la divorţ. Dacă Dumnezeu nu a dat să rămân însărcinată, cine e de vină? Eu nu spun că nu s-a consumat casatoria, eu am spus că nu vorbesc de problemele personale ale mele. Atâta timp cât am spus că nu am rămas însărcinată, cred că era de înţeles”, a declarat Ileana Matus.

Cântăreaţa Ileana Matus a mai spus că nu a simţit, în timpul căsniciei, că părintele Pomohaci ar avea înclinaţii către bărbaţi sau şi mai rău, către băieţi minori.

„Mie personal nu mi-a arătat niciodată că are asemenea înclinaţii. Faţă de mine a fost bărbat. Atât de puţin cât a fost, a fost. După s-au răcit treburile şi fiecare şi-a văzut de treabă”, a mai spus fosta soţie a preotului.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.