Amalia Năstase, mărturisiri şocante: ”Am mâncat bătaie de foarte multe ori!”

Publicat in National 16 Iunie 2017 451 ori
Google+ WhatsApp
Amalia Năstase, mărturisiri şocante: ”Am mâncat bătaie de foarte multe ori!”
Amalia Năstase, mărturisiri şocante: ”Am mâncat bătaie de foarte multe ori!”

Amalia Năstase a făcut mărturisir şocante în emisiunea Florentinei Fântânaru. Fosta soţie a lui Ilie Năstase a mărturisit că a fost bătută de foarte multe ori.

 

 


Amalia Năstase a vorbit despre copilărie şi despre şcoala din perioada anilor '90. Fosta soţie a lui Ilie Năstase a mărturisit că a fost bătută de nenumărate ori la şcoală de profesori, descriind chinurile prin care a trecut.
”Am avut profesori care ne băteau foarte rău, am mâncat bătaie de foarte multe ori. Palme în cap, palme peste faţă, peste mâini, linii peste mâini, toate astea în Bucureşti, în anii ’90. Pe profesoara de matematică mi-o aduc aminte, bătea la noi ca la fasole şi ne spunea că suntem foarte proşti. Până în clasa a 8-a am avut senzaţia că sunt foarte proastă, pentru că aşa ni se spunea”, va povesti Amalia Năstase în emisiunea Florentinei Fântânaru.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office