Ce poate fi mai romantic?! Şi-a dus logodnica la şaorma la… 4 dimineaţa!

Publicat in National 06 Iunie 2017 352 ori
Google+ WhatsApp
Ce poate fi mai romantic?! Şi-a dus logodnica la şaorma la… 4 dimineaţa!
Ce poate fi mai romantic?! Şi-a dus logodnica la şaorma la… 4 dimineaţa!

Alexandru Maxim s-a distrat de minune la Nuba, alături de iubita sa, Cristina Rovenţa. După noaptea de pomină petrecută în club, fotbalistul şi viitoarea lui soţie şi-au potolit foamea cu preparate de la fast-food.

 

 

Alexandru Maxim nu a avut un sezon reuşit la VfB Stuttgart, motiv pentru care Christoph Daum l-a lăsat în afara lotului pentru partidele cu Polonia şi Chile. Fotbalistul nu este, însă, afectat de situaţie şi caută să se concentreze pe viaţa personală. Şi, logic, să îşi încarce bateriile pentru următorul an competiţional. Alături de el este tot timpul Cristina Rovenţa, o brunetă focoasă cu care este logodit şi care îl va face, curând, tătic.
Cei doi s-au distrat de minune în localul select din Capitală şi s-au bucurat de muzica de calitate. Fotbalistul a mai scăpat un păhărel mic cu alcool, dar fără să exagereze. A dansat alături de logodnica sa şi a petrecut ca în zilele bune. Timpul petrecut la Nuba i-a sleit, însă, de puteri pe Alex şi Cristina. Aşa că au simţit nevoie să mănânce.

Au plecat din club la bordul unui bolid Mercedes şi s-au oprit fix la o şaormerie, la patru dimineaţa. De acolo, Maxim a cumpărat, nerăbdător, hrană pentru el şi logodnica sa. Fotbalistul nu a mai ţinut cont că mâncarea de la fast-food nu este deloc recomandată sportivilor. Foamea şi pofta erau mult prea mari. Important a fost faptul că mijlocaşul lui VfB Stuttgat şi viitoarea sa soţie au luat o masă pe cinste care, cu siguranţă, i-a satisfăcut.
Alexandru Maxim este unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti români. Şi-a prelungit contractul cu VfB Stuttgart până în 2019. Câştigă 1,5 milioane de euro pe sezon şi îi depăşeşte la acest capitol pe Vlad Chiricheş, Ştefan Radu sau Florin Gardoş. Este cel mai bine plătit "stranier" şi are şi o maşină pe măsură. Mijlocaşul conduce un Mercedes S 500 Cabrio, în valoare de 150.000 de euro.

În urmă cu două zile, presa engleză a anunţat că Leeds United, formaţie care evoluează în Championship, este interesată de transferul lui Alexandru Maxim. “Pentru moment, nu pot spune nimic. Mai întâi, voi merge în România pentru a merge la nunta unui prieten, după care voi reveni în Germania şi voi vedea dacă voi continua la Stuttgart”, a fost reacţia mijlocaşului.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.