Andreea Banica, detaliile unui botez de 50.000 de euro! De ce nu au primit bani de la invitati

Publicat in National 19 Mai 2017 1273 ori
Google+ WhatsApp
Andreea Banica, detaliile unui botez de 50.000 de euro! De ce nu au primit bani de la invitati
Andreea Banica, detaliile unui botez de 50.000 de euro! De ce nu au primit bani de la invitati

Cântăreața și soțul ei, Lucian Mitrea, se declară pe deplin împliniți și fericiți, după ce pe 7 mai și-au creștinat băiețelul, pe Noah Andrei. Andreea a avut două motive de sărbătoare și asta pentru că în aceeași zi cu botezul lui Noah, a fost și ziua fetiței ei, Sofia, care a împlinit 8 ani.

 


Cu zâmbetul pe buze și pusă pe distracție, Andreea Bănică nu a avut emoții deloc la biserică. Cu toate că vremea nu a fost una tocmai prietenoasă și a plouat, pe Andreea și pe soțul ei nu i-a deranjat cu nimic acest lucru. Dacă de regulă vedetele schimbă mai multe ținute la un astfel de eveniment, Andreea a declarat că una singură este suficientă.
Rochia cântăreței a fost cumpărată din Italia de la o casă de modă și aleasă cu mare grijă și a costat 2.500 de euro. Fiica ei, Sofia, și soțul cântăreței au mers pe mâna unui creator autohton. Noah a purtat un costum din trei piese Armani, care a costat 3.500 de euro.
Cei peste o sută de invitați care au venit la petrecerea care a ținut până în zori s-au delectat cu mâncăruri sofisticate și muzică bună. Smiley a încins petrecerea, iar mămica Andreea s-a descălțat, a dansat și s-a simțit foarte bine, în timp ce invitații au gustat din delicatesele de pe masă și au admirat decorul superb, ales cu grijă, asta pentru că Andreea si-a dorit ca totul să iasă perfect.Cheltuielile botezului s-au ridicat undeva la 50.000 de euro, doar Andreea și soțul ei nu au vrut ca la acest botez să primească nimic, drept urmare nu au pus plic la nici o masă. Chiar și așa, conform surselor noastre, invitații le-au oferit daruri pentru Noah și Sofia.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office