Ce a făcut cu premiul de 11 mil € de la 6/49? Milionarul de la LOTO a vizitat ..… ”Nu am prieteni adevăraţi, iar femeile…”

Publicat in National 19 Mai 2017 595 ori
Google+ WhatsApp
Ce a făcut cu premiul de 11 mil € de la 6/49? Milionarul de la LOTO a vizitat ..… ”Nu am prieteni adevăraţi, iar femeile…”
Ce a făcut cu premiul de 11 mil € de la 6/49? Milionarul de la LOTO a vizitat ..… ”Nu am prieteni adevăraţi, iar femeile…”

Unul dintre milionarii României, făcut fericit de un câştig fabulos la Loto, este Iulian Constandachi.

 

 

Milionarul a povestit ce vrea să facă, mai departe, cu restul de bani, şi a destăinuit care sunt cele mai importante persoane din viaţa lui.
Aşa cum s-a arătat deja , Constandachi a lăsat totul la o parte pentru a se dedica unui proiect în care crede, fapt care l-a făcut să pară uşor ”ciudat” în ochii semenilor săi. Chiar dacă învârte banii cu lopata, el este propriul său şef de şantier, la cele cinci căsuţe pe care vrea să le termine cât mai curând. Este mândru de asta, se dedică jobului său 100% şi supraveghează oamenii pentru ca totul să iasă perfect.
"Vreau să pun la punct treburile pe care le am cu cele cinci căsuţe, trag tare ca să fie gata până la toamnă. Pe lângă cele trei pensiuni pe care le am active, mai am un restaurant, dar nu funcţionează, nu am personal. Greu găseşti oameni de cuvânt şi care să muncească. Am dat doar peste oameni care au încercat să mă jecmănească’’.
Proiectele în care a investit deja i se par suficiente pentru o viaţă de om, aşa că acum Iulian nu îşi mai doreşte decât să se distreze şi să cheltuiască în mod plăcut restul de bani. A început deja să se dedice planului său.

"Nu mai vreau să investesc bani în nimic, doar în plimbări. Am fost deja în mai multe locuri, Paris, Chicago şi multe altele, dar de acum vreau să mă dedic călătoriei, din toamnă, când termin ceea ce am început. Nu am fost singur, dar nu vă pot spune mai multe‘’, a mai mărturisit Iulian Constandachi.
"Nu am încredere în nimeni, doar în mine"

Iulian a recunoscut că mega-câştigul de la loto i-a schimbat viaţa, dar susţine că nici înainte nu o ducea rău. Cheia succesului său în viaţă e să nu aibă încredere în nimeni, nici în prieteni sau femei.

"Eu am dus-o bine şi înainte să câştig la Loto, banii nu m-au schimbat în nici un fel, poate doar de atunci am mai mare grijă la oamenii care stau pe lângă mine. Prietenii mei sunt cei mai mari duşmani, de fapt eu nu am prieteni adevăraţi, ci doar amici. Nu am încredere în nimeni, doar în mine. Nici măcar în femei, nu am încercat să cuceresc pe nimeni cu banii mei şi nici nu am dat vreodată impresia că aş face asta. Nu vreau să vorbesc despre viaţa personală, nu îmi place să îmi fac viaţa publică, ca toate acele persoane care apar pe la TV şi nu au ce face, însă eu am activităţi şi proiecte de dus la sfârşit’’.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office