În urmă cu câteva zile ALINA PUȘCAȘ anunța al treilea copil. Azi vedeta a luat prin surprindere pe toată lumea, fabulos ce-a făcut public: "Ce Dumnezeu..."

Publicat in National 20 Aprilie 2017 983 ori
Google+ WhatsApp
În urmă cu câteva zile ALINA PUȘCAȘ anunța al treilea copil. Azi vedeta a luat prin surprindere pe toată lumea, fabulos ce-a făcut public: "Ce Dumnezeu..."
În urmă cu câteva zile ALINA PUȘCAȘ anunța al treilea copil. Azi vedeta a luat prin surprindere pe toată lumea, fabulos ce-a făcut public: "Ce Dumnezeu..."

Cum și-a îmbrăcat Alina Pușcaș fetița. Vedeta i-a dat micuței sale o jachetă de la fratele său mai mare.

Prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș formează un cuplu cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu. Cuplul are doi copii. Băiețelul Alexandru a venit pe lume în anul 2015, în timp ce mezina familiei, Melissa Antonia s-a născut în octombrie 2016.

Vedeta le-a arătat fanilor ei de pe internet o imagine cu fetița sa, Melissa.

Cum și-a îmbrăcat Alina Pușcaș fetița. Poartă jachetă de vreme rea

Alina Pușcaș și-a scos fetița la plimbare. Cum vremea din capitală s-a răcit brusc, prezentatoarea a îmhbrăcat-o bine pe micuța ei.

Vedeta a ales pentru melissa o jachetă de vreme rea care este a băiețelui ei, Alexandru.

„Ce Dumnezeu se întamplă cu vremea asta??? ??? Parcă vine iarna ❄️”
P.S: Sunt fetiță, doar port jacheta frățiorului meu  ????)”, este mesajul care însoțește fotografia cu Melissa purtând haina fratelui său.

Se pregătește de al treilea copil

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Libertatea, vedeta a mărturisit că își mai dorește un bebeluș.

„Posibil, peste vreo doi ani!”, a spus ea.

Prezentatoarea a mărturisit că în casa ei este un adevărat haos.

„Dacă vorbim despre o zi în care sunt singură cu cei doi copilași, situație foarte, foarte rară de alt­fel, haosul se instalează rapid, pentru că, de obicei, amândoi au nevoie de aceleași lucruri, în același timp! Probabil la Alexandru necesitățile în tandem pornesc de la gelozie. Când vorbim despre o zi normală, în care am parte de ajutor, mă trezesc odată cu Alex, în jur de ora 9.00, și îl hrănesc. De cealaltă parte, Melissa este și ea hrănită sau chiar se joacă pe la această oră, apoi mergem afară. Mâncăm din nou pe la 13.00, urmează somnul de la amiază pentru Alexandru, în jur de trei ore, timp în care Melissa este activă și are nevoie de ceva atenție – în special să se vorbească mult cu ea, asta pentru că, momentan, îi plac mai puțin jucăriile. La 16.00-16.30 se trezește Alexandru, mâncăm din nou, la fel și Melissa, apoi urmează joacă și plimbare până pe la 19.00. Din când în când, mai dăm o fugă pe la piscină. La ora 20.00 mănâncă din nou Alexandru, moment în care Melissei i se face băița. La 20.30 face și Alexandru duș, apoi, rapid, în pat.

Imediat după ce copiii sunt la culcare, mergem și noi, părinții, la sală cam o oră. Apoi, vedem un film, vorbim și, de cele mai multe ori, ne băgăm la somn în jur de ora 1 sau 2 dimineața. Cred că asta explică cearcănele!”.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office