LIVIU VÂRCIU va deveni tătic!

Publicat in National 19 Aprilie 2017 759 ori
Google+ WhatsApp
LIVIU VÂRCIU va deveni tătic!
LIVIU VÂRCIU va deveni tătic!

Cu toate că în carieră a avut mereu succes, iar fanele suspină după el de ani de zile, Liviu Vârciu a avut parte de ghinion în relaţiile amoroase, însă dă dovadă de o perseverenţă ieşită din comun şi nu renunţă la ideea că într-o zi îşi va găsi sufletul pereche.

Nu ştim dacă şi-a găsit acel suflet pe care îl aştepta, însă ştim că o veste i-a făcut sărbătorile pascale foarte fericite şi anume că va deveni tătic, susţine wowbiz.ro. Iubita artistului este însărcinată în trei luni, iar surse apropiate artistului ar fi confirmat vestea, deşi a încercat să ţină ascuns acest lucru, deoarece bruneta ar fi avut unele mici probleme de sănătate, iar cei doi au vrut să vadă care va fi evoluţia.

Anda Călin este cea care îi va dărui un copil lui Liviu Vârciu. Tânăra a pozat în Playboy.
Anda Călin este cea care îi va dărui un copil lui Liviu Vârciu. Tânăra a pozat în Playboy.

 

Cei doi s-au afişat împreună destul de des, mai ales că a fost văzut în compania ei, chiar la el acasă, când îl ajuta să dea zăpada jos de pe maşini.

Liviu Vârciu este foarte mândru de fiica lui, Carmina Maria,când vine vorba de ea, el se topeşte brusc. Chiar dacă nu trăieşte lângă ea, artistul vorbeşte des cu aceasta şi i-a explicat chiar multe lucruri, de ce trebuie să se ferească, în primul rând.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.