EXCLUSIV Soţia „Briliantului” nu a născut încă, dar… Mutu & Sandra au stabilit botezul! Ce cupluri de naşi au ales

Publicat in National 11 Aprilie 2017 477 ori
Google+ WhatsApp
EXCLUSIV Soţia „Briliantului” nu a născut încă, dar… Mutu & Sandra au stabilit botezul! Ce cupluri de naşi au ales
EXCLUSIV Soţia „Briliantului” nu a născut încă, dar… Mutu & Sandra au stabilit botezul! Ce cupluri de naşi au ales

Adrian Mutu şi Sandra sunt foarte fericiţi împreună, iar în doar câteva zile vor deveni părinţii unui băieţel pe care abia aşteaptă să-l cunoască. Cei doi deja au pus la cale aproape toate detaliile botezului, deşi micuţul încă nu a apărut în vieţile lor.

 


„Briliantul“ şi Sandra au ales cuplurile de naşi spirituali ai copilului, pentru fericitul moment în care îl vor creştina pe acesta. Mai exact, e vorba despre Cesare Prandelli, idolul lui Adrian Mutu, cel care a antrenat echipe celebre printre care Parma, Fiorentina, Valencia, Roma, dar şi naţionala Italiei.
Italianul va fi prezent tot în calitate de naş şi-n momentul în care Adrian Mutu şi Sandra vor spune „Da“, în faţa altarului şi a lui Dumnezeu. Din câte se pare, petrecerea nunţii va avea loc în această toamnă, după cum povestea şi fostul atacant. În plus, cel de-al doilea părinte spiritual al micuţului va fi Eduard Stăncioiu, fostul portar de la FCSB. Jucătorul de fotbal a fost prezent şi la cununia civilă a „Briliantului“, de pe 14 februarie. Totodată, până şi data pe care Sandra va naşte a fost „pusă la punct“, pentru că soţia ex-jucătorului de fotbal a programat să meargă la o clinică privată din Capitală între 15 şi 18 aprilie.
In urmă cu doar câteva zile, actuala doamnă Mutu a mers la un consult de rutină, la spital, alături de mama ei. Atunci, soţia fostului atacant al echipei naţionale a României a ajuns pe mâna medicilor pentru un control amănunţit. În plus, ea este în cea de-a 37-a săptămână de sarcină.

Adrian Mutu şi Sandra Bachici s-au căsătorit pe 14 februarie 2017, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, dând dovadă că relaţia lor e bazată pe-un romantism ieşit din comun. Asta deoarece alegeau să meargă în faţa ofiţerului Stării Civile chiar în ziua în care aniversau doi ani de când formau un cuplu

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.