Ce face Nicoleta Luciu cu copiii ei la -27 de grade! "Nu parea să fie ger pentru că..."

Publicat in National 12 Ianuarie 2017 286 ori
Google+ WhatsApp
Ce face Nicoleta Luciu cu copiii ei la -27 de grade! "Nu parea să fie ger pentru că..."
Ce face Nicoleta Luciu cu copiii ei la -27 de grade! "Nu parea să fie ger pentru că..."

Nicoleta Luciu traieste impreuna cu familia la Miercurea Ciuc, unde temperaturile au ajuns la niste limite cum demult nu au mai fost. Insa chiar si asa, bruneta nu tine neaparat cont de minimele de afara si continua activitatile alaturi de copiii ei ca intr-o zi obisnuita. Pentru ca nu se sperie de cele - 27 de grade de afara, mamica eroina a respectat programul micutilor sai.

 

 

"Zsolt a mers la scoala si tripletii la gradinita. Zsolt este in clasa a 3-a, iar cei mici in grupa mare la gradi. In plus, copiii mei fac si sport, hochei si inot si s-au antrenat si in aceste zile. De exemplu, aseara (n.r. luni seara), cand am iesit de la bazin cu ei, afara erau -18 grade. Ce-i drept, eu le dau polen congelat pe stomacul gol ca sa le intareasca sistemul imunitar si nu prea stam in aer liber. Merg de la masina, in cladire, de la masina la scoala si gradinita, in rest nu-i expun! La Miercurea Ciuc azi de dimineata erau -27 de grade, dar nu parea sa fie ger pentru ca era soare! Sunt viteji copiii mei, au avut parte de temperaturi si mai severe si tot au mers la gradinita si scoala”, a declarat Nicoleta Luciu

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office