BIANCA DRĂGUŞANU, o nouă schimbare de look! Vedeta s-a vopsit și.. :’’Oau!‘’

Publicat in National 11 Ianuarie 2017 850 ori
Google+ WhatsApp
BIANCA DRĂGUŞANU, o nouă schimbare de look!  Vedeta s-a vopsit și.. :’’Oau!‘’
BIANCA DRĂGUŞANU, o nouă schimbare de look! Vedeta s-a vopsit și.. :’’Oau!‘’

Bianca Drăguşanu se consideră o femeie împlinită, are o familie frumoasă, dar şi foarte multe proiecte. Deşi petrece foarte mult timp cu micuţa ei, Natalia Sofia, îşi face timp şi pentru tabieturile ei personale, pe care şi le respectă cu sfinţenie.

Nu  mai e un secret pentru nimeni că iubita lui Victor Slav este adepta schimbărilor în cee ace priveşte apariţiile sale. De această data Bianca a postat o fotografie pe paginile ei de socializare, în care a apărut cu părul gri, fiind în ton cu vremea de afară. Nu, nu s-a vopsit, dacă asta vă întrebaţi, Bianca a optat pentru o perucă, care, trebuie să recunoaştem că îi vine foarte bine.

‘’Iarnă’’, a specificat vedeta la descrierea fotografiei.

 

Bianca Drăguşanu s-a afişat cu părul gri, vedeta optând pentru o perucă.
Bianca Drăguşanu s-a afişat cu părul gri, vedeta optând pentru o perucă.

 

Fanii au fost încântaţi când au văzut imaginea postată de Bianca şi au înroşit butonul de like, dar nici comentariile de apreciere nu au lipsit.

’Oau, ce mult îmi place cum îţi stă cu griul ăsta în păr! Te prinde de minune! / Bianca, eşti cea mai frumoasă!Pupicii!‘’, sunt doar câteva dintre comentariile primite la fotografia postată.

Realestate Paulesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office