E oficial! LIVIU VARCIU a rupt tacerea despre relatia cu DIANA MUNTEANU

Publicat in National 09 Ianuarie 2017 2105 ori
Google+ WhatsApp
E oficial! LIVIU VARCIU a rupt tacerea despre relatia cu DIANA MUNTEANU
E oficial! LIVIU VARCIU a rupt tacerea despre relatia cu DIANA MUNTEANU

În ultima vreme s-a speculat că între Liviu Vârciu şi Diana Munteanu ar fi mai mult decât o prietenie, iar acum cântăreţul a spus lucrurilor pe nume. Vârciu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare alături de Diana Munteanu, iar la descriere a scris ”Împreună, dar separat”.

La scurt timp, prietenii virtuali au început să comenteze. ” Separat vă stă mai bine”, a scris cineva. ” Îţi stă bine cu două”, a fost un alt comentariu, având în vedere că în poză apare şi Claudia Pavel.  Pepe vorbea în trecut despre cei doi, având în vedere că Vârciu şi Diana Munteanu apăreau la aceeaşi emisiune. ” "Relaţia lor se şi dezvoltă, dar până la publicitate. Între ei e un birou de la jurizare în primul rând. Să ştii că se plac, că dacă nu se plăceau, nu existau glumele astea atât de bine conturate. Oricum Vârciu se potriveşte cu toată lumea. Nu e ghinionist în dragoste, eu îl consider norocos”, spunea Pepe.

Vârciu, alături de Diana Munteanu şi claudia Pavel

Realestate Paulesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office