Asta-i bomba de sfârșit de an! Speak s-a căsătorit cu fosta iubită, cea pe care a parasit-o pentru Adelin! DOVADA

Publicat in National 26 Decembrie 2016 2406 ori
Google+ WhatsApp
Asta-i bomba de sfârșit de an! Speak s-a căsătorit cu fosta iubită, cea pe care a parasit-o pentru Adelin! DOVADA
Asta-i bomba de sfârșit de an! Speak s-a căsătorit cu fosta iubită, cea pe care a parasit-o pentru Adelin! DOVADA

Speak s-a căsătorit cu fosta iubită? Această întrebare se află pe buzele tuturor fanilor, după ce artistul și-a schimbat statusul de pe Facebook în…Married. Același lucru l-a făcut și Adriana, tânăra care în urmă cu ceva timp a fost iubita acestuia.

Speak s-a căsătorit cu fosta iubită? Se pare că cei doi au ales să dezvăluie acest lucru, în preajma sărbătorilor. Până acum, niciunul dintre ei nu a dat mai multe detalii, însă imediat ce au văzut statusul de pe contul de socializare, prietenii virtuali au reacționat imediat. În timp ce unii i-au felicitat, alții au fost de părere că totul este o glumă, pusă la cale de cei doi.

Speak s-a căsătorit cu fosta iubită? Dovada că au făcut un pas important de Crăciun

Speak s-a căsătorit cu fosta iubită? Asta ar fi bomba sfârșitului de an

După despărțirea de Adelina Pestrițu, Speak a hotărât să meargă mai departe și să își refacă viața. Se pare că interpretul s-a împăcat cu fosta iubită, Adriana și sunt mai fericiți ca niciodată.

Adelina Pestrițu s-a despărțit de Speak după doi ani și jumătate de relație, timp în care lucrurile au mers foarte bine între ei. De altfel, Adelina Pestrițu și Speak s-au mutat împreună după numai o lună de relație. Treptat, însă, au ajuns să nu mai aibă loc în casă unul de celălalt. Mai precis din cauza hainelor și a accesoriilor. Deși au trăit timp de doi ani și jumătate ca soț și soție, cei doi nu au făcut niciodată vreun anunț legat de căsătorie. Acest lucru pentru că Adelina se pare că nu a dorit să ajungă din nou în situația în care ea să întrețină familia, așa cum s-a întâmplat când era căsătorită cu Liviu Vârciu.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.