Nuntă mare cu invitați pe măsură! Andreea Tonciu a vrut să șocheze? :O A REUȘIT! Uite ROCHIA DE MIREASĂ

Publicat in National 27 August 2016 6207 ori
Google+ WhatsApp
Nuntă mare cu invitați pe măsură! Andreea Tonciu a vrut să șocheze? :O A REUȘIT! Uite ROCHIA DE MIREASĂ
Nuntă mare cu invitați pe măsură! Andreea Tonciu a vrut să șocheze? :O A REUȘIT! Uite ROCHIA DE MIREASĂ

Andreea Tonciu a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă. Pe 4 septembrie, bruneta se va cununa religios cu alesul ei, Daniel Niculescu. Naşii celor doi sunt Anamaria şi Laurenţiu Reghecampf.

 

Ultimul an a fost plin de evenimente pentru Andreea Tonciu. La începutul lunii februarie, pe când era însărcinată în cinci luni, bruneta şi Daniel Niculescu au spus „Da” în faţa ofiţerului de la Starea Civilă, iar în iunie au devenit părinţii unei fetiţe.

Seria evenimentelor din viaţa fostei asistene nu se opreşte însă aici. Pe 4 septembrie, Tonciu urmează să aibă se căsătorească şi religios, ea fiind acum în febra pregătirilor pentru nuntă. Joi, ea a fost la o probă pentru rochia de mireasă, ocazie cu care le-a dezvăluit prietenilor de pe Facebook şi modelul ales.

Spre mirarea multora, rochia de mireasă nu este una foarte decoltată, modelul ales de Tonciu fiind unul foarte „cuminte”.

andreea tonciu

Tot pe 4 septembrie, Andreea Tonciu şi soţul ei o vor boteza şi pe micuţa Rebecca, la aceeaşi biserică unde se vor cununa.

Andreea Tonciu s-a cuminţit în ultimul an

De când se iubeşte cu Daniel Niculescu, viaţa Andreei Tonciu s-a schimbat enorm. Bruneta a rărit foarte mult apariţiile la TV, dar şi pe cele de la evenimente, preferând să-şi petreacă timpul mai mult cu familia.

În plus, Tonciu a şi avut o sarcină dificilă, care a tinut-o în pat în ultimele luni. Din acest motiv, ea nu a fost prezentă nici la botezul Isabelei, fiica bunei ei prietene Sânziana Buruiană.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.