Felix a spulberat misterul! Prima imagine cu vila din Monaco a Mihaelei Rădulescu

Publicat in National 27 Iulie 2016 2964 ori
Google+ WhatsApp
Felix a spulberat misterul! Prima imagine cu vila din Monaco a Mihaelei Rădulescu
Felix a spulberat misterul! Prima imagine cu vila din Monaco a Mihaelei Rădulescu

Vara aceasta, Mihaela Rădulescu se muta în casă nouă. Scapă de viața la bloc și o începe pe cea la vilă, ”cu vedere spre mare și spre munte”, așa cum ne-a declarat că își dorea. La Monaco. Dacă până acum totul a fost secret, o fotografie ”scăpată” de iubitul ei, ne dezvăluie luxul în care va trăi.

felix casa

Chiriașă ani buni în zona bună a Monacoului, Mihaela Rădulescu și-a investit toate economiile în casa visurilor ei, în cae se va muta în curând. Alături, la toată treaba cu amenajările, i-a fost Felix Baumgartner, celebrul ei iubit austriac. Acesta a pus mâna la treaba de jos, a bătut cuie, a montat tablouri și piese de mobilier, și, la finele unei zile de lucru intens, s-a relaxat alături de Mihaela aparent la noua ei piscină. Evident, parașutistul supersonic nu s-a putut abține să nu imortalizeze momentul și, uite așa, prima imagine detaliată asupra unei părți din vila Mihaelei a fost făcută publică.
felix

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.