Imagini de groaza! Barbatul din imagini este MARIAN DARTA! Cancerul l-a terminat! Se mai afla in viata doar datorita lui GIGI BECALI! Ce a facut cel mai darnic om din Romania pentru el, fara ca nimeni sa stie

Publicat in National 18 Februarie 2016 3471 ori
Google+ WhatsApp
Imagini de groaza! Barbatul din imagini este MARIAN DARTA! Cancerul l-a terminat! Se mai afla in viata doar datorita lui GIGI BECALI! Ce a facut cel mai darnic om din Romania pentru el, fara ca nimeni sa stie
Imagini de groaza! Barbatul din imagini este MARIAN DARTA! Cancerul l-a terminat! Se mai afla in viata doar datorita lui GIGI BECALI! Ce a facut cel mai darnic om din Romania pentru el, fara ca nimeni sa stie

La un an de cand a fost supus unei interventii delicate la cap, operatie realizata de patru medici, in 17 ore, in timpul careia i-a fost extrasa o tumoare canceroasa, Marian Darta traieste! Traieste cu greu, rugandu-se neincetat, fara sa isi piarda speranta ca ar exista solutii de vindecare si pentru el si ca Dumnezeu lucreaza prin oameni.

 

 

 

 

Iar cel care i-a intins o mana de ajutor atunci cand era cu un picior in prapastie a fost Gigi Becali, afaceristul cumparandu-i lui Darta, in luna decembrie, medicamentul de 15.000 de lei care ii era vital si atunci, dar si acum.

 

 

Marian Darta se uita la pozele binefacatorului sau ca la icoane

 

Da, da, ati citit bine! 15.000 de lei un flacon cu doar 60 de pastile, echivalentul a 3.500 de euro, o singura pasila ajungand sa coste 250 de lei. Iar Marian Darta (47 de ani)  trebuie sa ia doua pastile de acest fel pe zi, pe langa multe altele.

 

Ieri, am mers sa il vizitam pe Marian Darta acasa, in garsoniera pe care acesta o are inchiriata intr-un bloc amplasat la periferia cartierul Ferentari. Stiam ca Marian Darta nu se simte prea bine si ca starea lui s-a agravat. La intrare am fost intampinati de sora lui Marian Darta, o femeie trecuta de 40 de ani care ne-a indemnat sa pasim in singura camera transformata jumatate in salon de spital, jumatate in altar.

 

In fata ochilor, pe o etajera prinsa in perete am vazut insirate icoane mai mici si mai mari, cu Iisus, sfinti, Maica Domnului sau cu Arsenie Boca. Si tot pe partea stanga a camerei, chiar sub icoane, e coltul destinat pastilelor, medicamentelor si zecilor de flacoane cu solutii de dezinfectat, bandaje si compreselor sterile, toate asezate la indemana si la vedere, semn ca sunt vitale.

Poza lui Gigi Becali a fost urcata la loc de cinste si pusa printre icoane

 

Din lipsa unui stativ pentru perfuzii se foloseste usa, pe ea fiind agatata o punga cu solutie perfuzabila. Pe partea dreapta a camerei se afla patul, iar pe el sta un om de 40 si ceva de kilograme. E Marian Darta, stilistul vedetelor din anii ’90, cel care le aranja impecabil pe frumoasele tarii, inainte ca acestea sa apara la TV sau pe scena. Ajuns chel, cu gura stamba, un ochi iesit din orbita si altul mic, din cauza pleaopei care cade peste el, Marian Darta ne-a privit si a izbucnit in plans.

 

“Asa am ajuns sa arat. Sunt un pic mai rau ca acum mi s-a strambat si ochiul, si celalalt a ramas asa. Astept mila de la Dumnezeu ca sa mai traiesc si eu si sper sa fiu bine datorita medicamentului asta pe care mi l-a cumparat Gigi Becali. Am ajuns la domnul Becali fara nicio pila, cum s-ar spune. M-am dus la dansul la poarta, la palat, si acolo m-a cunoscut un director si mi-a luat numarul de telefon. Medicamentele mi-au fost aduse acasa, doua sapatamani mai tarziu, de un angajat de-al domnului Becali. Datorita acestui medicament tumoarea a inceput sa dea inapoi. Vine zilnic o persoana de la o firma sa ma curete si bandajeze. Acest medicament costa 15.000 lei flaconul, adica in jur de 3.500 de euro. Din ianuarie, medicamentul mi-a fost dat gratis de la casa de asigurari dupa ce m-am judecat cu Statul si am castigat”, a declarat Marian Darta in exclusivitate optiera arata ca un mic depozit de medicamenteTabloul din fata noastra e cutremurator, iar aerul din camera transformata in salon de spital e incarcat cu suferinta si greu de respirat.

 

“Vreau sa ii dau domnului Becali acest album cu poze, cu icoane din Biserica Draganescu pictate de Arsenie Boca. Vreau sa ii multumesc domnului Becali pentru ca m-a ajutat. Ma uit la pozele lui si le strang la piept ca pe icoane. Nu o sa treaca o seara fara sa ma rog la Dumnezeu pentru sanatatea domului Becali, a lui si a familiei sale. Nu cred ca exista un alt om in Europa care sa-si fi ajutat semeni cum a facut-o el. Sunt miliardarii Europei care nu dau un leu pentru altii, iar el da pentru toti cei necajiti. Nici nu ma cunoastea personal. Lui Gigi Becali ii sarut mainile, pentru ca daca nu era el sa imi cumpere pastilele in decembrie eu azi nu mai eram in viata pentru ca tumoarea imi ajungea la creier”, ne-a declarat Marian Darta.

 

Darta si-a transformat casa in altar

 

"Este cumplit, umilinta in care am ajuns sa traiesc mai am putin si o sa cersesc la coltul strazii. Am ajuns la limita. Ma costa 100 de lei igiena, pansamentele, Betadina, apa oxigenata, leucoplastul, iar calmantele ma costa 100 de lei la doua zile. Nu pot sa dorm fara calmante, iau la patru ore. Da, imi trebuie ajutor financiar si trebuie sa ma pregatesc si pentru a 4-a operatie", spune Darta cu lacrimile siroindu-i pe obraji.

Cei care vor sa il ajute pe Marian Darta o pot face prin donatii in contul deschis pe numele sau:

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.