FOTO EXCLUSIV! Adina Bourceanu continua sa slabeasca! De la 90 de kilograme a ajuns la 50!

Publicat in National 03 Februarie 2016 1401 ori
Google+ WhatsApp
FOTO EXCLUSIV! Adina Bourceanu continua sa slabeasca! De la 90 de kilograme a ajuns la 50!
FOTO EXCLUSIV! Adina Bourceanu continua sa slabeasca! De la 90 de kilograme a ajuns la 50!

La cateva luni dupa interventia care i-a conferit o silueta de manechin, Adina a apelat la medicii esteticieni pentru un implant mamar iar astazi se poate lauda si cu un bust provocator. Protagonista noastra este acum una dintre cele mai frumoase sotii din lumea “sportului rege”, dar cu toate acestea nu si-a pierdut modestia.

 

Tanara are acum 50 de kilograme

“Nu ma consider o fata frumoasa. Nu pot sa spun ca nu imi place ceea ce vad in oglinda, dar nici nu sunt “miss”. Sunt o fata normala care poate, in sfarsit, sa poarte hainele care ii plac”, a spus Adina. Ei bine, acum vine partea interesanta!

La o luna dupa Sarbatori, cand aproape toti vedem pe cantar cateva kilograme in plus, frumoasa blonda a avut o mare surpriza. A mai slabit cinci kilograme ajungand la 50. Si daca tot a bifat o alta scadere in greutate, tanara a hotarat sa-si faca si o schimbare de look, chiar de ziua ei. Pe 23 ianuarie, cand a implinit 27 de ani, partenera de viata a stelistului Bourceanu si-a facut “cadou”…gene false.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.