Imagini BOMBA! Elena Udrea se destrabaleaza cu alcool si danseaza lasciv in club

Publicat in National 06 Iulie 2015 1642 ori
Google+ WhatsApp
Imagini BOMBA! Elena Udrea se destrabaleaza cu alcool si danseaza lasciv in club
Imagini BOMBA! Elena Udrea se destrabaleaza cu alcool si danseaza lasciv in club
Exista viata si dupa arest, exista distractie si sub control judiciar. Cam asa s-ar putea traduce secventele colosale surprinse weekend-ul trecut de paparazzii WOWbiz.ro, protagonista fiind cea mai mediatizata persoana politica din acest an.


Dupa o perioada dificila, in care cunoscut rigorile inchisorii, trecand apoi din arest la domiciliu in calitatea de cercetata sub control judiciar, fostul Ministru al Turismului a incercat sa profite de vacanta mai mult sau mai putin fortata in care se afla, si-a facut bagajele si a luat drumul Litoralului romanesc.

Udrea s-a cazat la un hotel de lux din apropierea statiunii Navodari, incercand sa fie cat mai discreta in sejurul de la malul marii.

A reusit doar in parte acest lucru, politiciana PD-L dezlantuindu-se in weekend, intr-un lounge-club din zona de nord a statiunii Mamaia.

 

 

O iesire pe undeva fireasca dupa clipele grele petrecute la "suferinta" si inaintea unei perioade de foc, Udrea urmand sa dea lupte grele din toamna, pentru a convinge justitia ca este nevinovata in spectaculoasele dosare in care apare in calitate de inculpata.

Cu toate ca declara ca va merge sa-si trateze reumatismul in statiunea Boghis Bai (Salaj), unde ar detine inca jumatate din actiuni, Elena a preferat, se pare, namolul de Marea Neagra, dar mai ales distractia oferita de exclusivistele locatii din Mamaia.

 

Sambata seara, fosta ministra a iesit la un restaurant mai retras din nord, in compania unor prieteni, dar, atentie!, fara iubitul cu care a fost surprinsa saptamana trecuta in Capitala.

Dupa o cina agreabila, distractia s-a mutat intr-un club-lounge din apropiere, acolo unde se strange, de regula, lumea buna, sambata noaptea.

In respectiva locatie, unde isi sarbatorea ziua un prieten apropiat, Udrea s-a dezlantuit, dansand de mama focului, cu paharul de vin in mana. Piesele de rezistenta care au facut-o efectiv sa sara de pe scaun pe "blonda nationala" au fost varianta melodiei "Saint Tropez" interpretata de bulgarul Azis, dar si noua "capodopera" a Deliei, "Da, mama".

Versurile bine ticluite de textierii Deliei pentru astfel de momente i-au mers la suflet Elenei, care a inceput sa danseze sexy si sa se unduiasca in ritmul muzicii sub privirile pe jumatate admirative, pe jumatate socate ale celor din jur.

 

 

Dupa ce s-a distrat pe cinste, Udrea, care, spre surpriza multora, a fost insotita si de mama ei in club, a parasit locatia impreuna cu grupul cu care venise. Ea a incercat sa se apere de stropii de ploaie, dar si de paparazzi cu o umbrela impunatoare.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.