DRAMATIC! Studenta care a ajuns la 34 de kg A MURIT. Medicii NU ŞTIU ce boală a avut

Publicat in National 08 Martie 2015 1233 ori
Google+ WhatsApp
DRAMATIC! Studenta care a ajuns la 34 de kg A MURIT. Medicii NU ŞTIU ce boală a avut
DRAMATIC! Studenta care a ajuns la 34 de kg A MURIT. Medicii NU ŞTIU ce boală a avut

Un mesaj emoţionant a fost postat astăzi pe un grup de Facebook care avea ca rol ajutorarea tinerei: „Într-o zi cu soare, cu miros de primăvară şi înconjurată de cele mai frumoase flori... Lica a decis să ne vegheze de acolo de sus... Este o lecţie de viaţă pentru noi toţi... Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet drag şi frumos!”. 


Tânăra studentă la Medicină, care ajunsese la 34 de kilograme în doar câteva săptămâni, era în comă din 24 februarie. Prietenii tinerei sunt stupefiaţi, mai ales că după operaţia de la începutul lunii trecute tânăra se simţea bine. În această dimineaţă, pe pagina de Facebook „Ajutaţi-o pe Dediu Vasilica” a apărut un mesaj emoţionant: Lica a pierdut lupta cu viaţa! Pe lângă mesajele de condoleanţe, membrii şi vizitatorii grupului au cerut studenţilor la Medicină din Galaţi, colegilor ei de grupă, să se lupte pentru a afla de ce tânăra s-a stins atât de repede. 

Mai multe pe Adevarul

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.