Secretele ascunse ale tinerei sotii a lui Dorin Cocos! Uite cine este Diana in realitate si cu ce se ocupa inainte sa se marite cu fostul sot al Elenei Udrea

Publicat in National 16 Februarie 2015 3290 ori
Google+ WhatsApp
Secretele ascunse ale tinerei sotii a lui Dorin Cocos! Uite cine este Diana in realitate si cu ce se ocupa inainte sa se marite cu fostul sot al Elenei Udrea
Secretele ascunse ale tinerei sotii a lui Dorin Cocos! Uite cine este Diana in realitate si cu ce se ocupa inainte sa se marite cu fostul sot al Elenei Udrea
Problemele pe care membrii familiei Udrea-Cocos le au acum cu justitia arunca o noua lumina asupra recentelor evenimente din viata acestora: divortul Elenei de Dorin si casatoria omului de afaceri cu tanara Diana Roibu.
Se stiu foarte putine lucruri despre Diana, noua sotie a lui Dorin Cocos, despre care se zvoneste ca si-ar fi „abandonat” barbatul in arest si ar fi plecat la Dubai. Singurele lucruri care au fost facute publice pana acum despre ea este ca are 27 de ani si ca absolvit facultatea de drept. WOWbiz.ro a aflat amanunte mai putin placute din biografia „puicutei de la drept”, asa cum a fost poreclita noua doamna Cocos.

Diana Roibu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Stat din republica Moldova in 2010, dupa ce in paralel a urmat si cursurile „Clinicii Juridice”, o organizatie care pregateste viitorii avocati. Ea nu a obtinut insa niciodata dreptul de a profesa ca avocat asa ca intre 2009 si 2011 a activat in calitate de consultat juridic si asistent la doua importante case de avocatura din Chisinau: Tuhari&Co si Kvint-Plus.

 

 

Diana a renuntat la cariera in drept si s-a facut stewardesa

La un moment dat, Diana isi da seama ca viitorul ei nu este in aceasta bransa si alege banii in locul carierei. Asa ca in mai 2011, ea decide sa faca o reconversie profesionala care avea sa-i schimbe tot viitorul: se angajeaza ca stewardesa la celebra companie aviatica Emirates. Pentru cei care sunt mai putini familiarizati cu acest domeniu trebuie mentionat ca orice insotitor de zbor din lume viseaza sa lucreze pentru Emirates: aici salariile incep de la 4-5.000 de dolari pe luna si ai ocazia sa zbori alaturi de oameni extrem de puretnici, de la seici la actori de la Hollywood si miliardari europeni. Asa a ajuns probabil sa-l cunoasca si pe Dorin Cocos, pe atunci sotul Elenei Udrea. Blonda de la Cotroceni avea sa marturiseasca ceva mai tarziu ca stia ca Dorin Cocos o insela cu doi ani inainte de pronuntarea divortului, care a fost la inceputul lui iunie 2013.

 

Misterioasa si cu mult stil - asa e femeia care i-a luat locul Elenei Udrea

Intampltor sau nu, rolul de stewardesa s-a incheiat pentru Diana cu doar o luna si jumatate inainte ce iubitul ei sa divorteze de sotie. In aprilie 2013, Diana sufera o noua reconversie profesionala si devine directoare comerciala al unui mall bucurestean. Conform fisei postului, tanara era responsabila cu elaborarea planului comercial, colectarea chiriilor de la comercianti si raportarea periodica catre managerul general si catre investiori.

Mai precis, Diana ii facea rapoarte fiului ei vitreg, pentru ca 50% din acest magazin ii apartine lui Alin Cocos, conform informatiilor aparute prin presa zilele acestea. In prezent, procurorii DNA ancheteaza si modul prin care Cocos Jr. a preluat acest magazin de la vechii actionari precum si sumele uriase investite in el, existand suspiciunea ca aici s-au spalat sume mari de bani.

Activitatea profesionala a noii doamne Cocos se opreste in mai 2014. De atunci ea nu a mai avut un loc de munca oficial. Presa a scris insa ca tanara ar continua sa aiba grija de unele afaceri ale lui Dorin Cocos, fiind una dintre singurele persoane de incredere ramase in libertate.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.