Cel mai adânc decolteu de la TV! Ce au văzut telespectatorii când au privit-o pe Andreea Mantea

Publicat in National 22 Ianuarie 2015 5180 ori
Google+ WhatsApp
Cel mai adânc decolteu de la TV!  Ce au văzut telespectatorii când au privit-o pe Andreea Mantea
Cel mai adânc decolteu de la TV! Ce au văzut telespectatorii când au privit-o pe Andreea Mantea

Graviduţa Andreea Mantea este o prezenţă din ce în ce mai sexy pe micile ecrane. Prezentatoarea de la "Mireasă pentru fiul meu" a avut astăzi o ţinută cu care a atras toate privirile concurenţilor şi ale telespectatorilor.

 

Bruneta a îmbrăcat o rochie verde smarald cu un decolteu ameţitor pentru privitori.  Însărcinată în trimestrul al doilea de sarcină, Andreea Mantea este într-o formă de zile mari, iar sarcina îi prieşte din plin.

Andreea Mantea are o relaţie cu năbădăi cu Cristi Mitrea, luptătorul pe care l-a cunoscut prin intermediul show-ului "Burlăciţa". Cei doi aşteaptă un copil, Andreea fiind însărcinată în 5 luni şi urmează să nască anul acesta.

Andreea Mantea prezintă "Mireasă pentru fiul meu", un reality-show matrimonial din România difuzat pe Antena 1. Concurenții sunt împărțiți în: Mame (soacre), Mirese (nurori/fete) și Băieți (miri/gineri). Ei sunt repartizați în două case: Casa Băieților (unde stau băieții), iar Casa Mamelor și a Fetelor (unde stau mamele și fetele). Aceștia sunt supraveghiați 24 ore din 24, 7 zile din 7. Din 1 iulie 2013, pe Antena Play, se poate viziona Mireasă pentru fiul meu 24 din 24. La Tv puteţi urmări emisiunea de luni-vineri de la 11:00-13:00 şi de la 14:00-16:00, iar sâmbăta de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.