Mutu s-a întors, în genunchi, la Consuelo

Publicat in National 21 Decembrie 2014 2163 ori
Google+ WhatsApp
Mutu s-a întors, în genunchi, la Consuelo
Mutu s-a întors, în genunchi, la Consuelo

Fotbalistul se află în Republica Dominicană alături de familia sa, pe care a cam neglijat-o în ultima perioadă, oficial din cauza angajamentelor fotbalistice. Mutu şi Consuelo au şters cu buretele infidelităţile sportivului, expuse pe larg de presa din România, şi au hotărât să meargă mai departe.

 

Discreţi, ei nu au lăsat să “transpire” prea mult din necazul lor. Doar apropiaţii au ştiut ce li se întâmplă, în vară, când cei doi erau împreună doar de ochii lumii. Atunci, “Briliantul” a fost surprins cu o blondă focoasă într-un club pe malul mării, în timp ce frumoasa Consuelo a pozat în braţele unui alt bărbat şi a şters din contul ei de Facebook numele de Mutu şi toate pozele cu fotbalistul.

Trandafirii şi diamantele, preţul corect

Se pare că nici unul dintre ei nu a reuşit să-şi găsească fericirea în braţele unei alte persoane şi au hotărât să-şi mai dea o şansă. Potrivit surselor noastre, Mutu a plecat în Republica Dominicană hotărât să-şi recucerească soţia. Şi, se pare, nu a fost o misiune uşoară. Fotbalistul a fost nevoit să facă o investiţie serioasă şi să-şi pună sufletul pe tavă pentru a obţine iertarea lui Consuelo. Apropiaţi de-ai lui Mutu ne-au dezvăluit că acesta i-ar fi oferit în genunchi soţiei un inel cu diamante, însoţit de un buchet de trandafiri albi. Iar promisiunea pe care i-ar fi făcut-o este demnă de filmele cu final fericit. “Iubirea mea, îmi voi face mai mult timp pentru tine şi superbele noastre fetiţe”, i-ar fi făgăduit Mutu consoartei.

Mai vor un copil

Şi dacă tot au reuşit să facă ordine în sentimente, cei doi ar fi luat în calcul şi varianta de a deveni din nou părinţi. Interesant este faptul că, deşi au deja două fetiţe, planul ar fi să le mai facă o surioară. Adrian Mutu (36 de ani) are un fiu din mariajul anterior, cu Alexandra Dinu.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.