"Tata, iarta-ma ca te-am dezamagit". Ce a urmat dupa ce o eleva i-a trimis acest mesaj tatalui ei

Publicat in National 09 Octombrie 2014 1317 ori
Google+ WhatsApp
"Tata, iarta-ma ca te-am dezamagit". Ce a urmat dupa ce o eleva i-a trimis acest mesaj tatalui ei
"Tata, iarta-ma ca te-am dezamagit". Ce a urmat dupa ce o eleva i-a trimis acest mesaj tatalui ei

"Tata, iarta-ma ca te-am dezamagit. Eu nu mai sunt, sunt in ceruri." Sunt cuvintele tulburatoare ale unei fete de 14 ani din Galati, care de 4 zile n-a mai ajuns acasa.

 

Diriginta a prins-o cu un pachet de tigari, iar eleva, de rusine, n-a mai indraznit sa apara in fata parintilor. Ai ei sunt sfasiati de spaima si de griji si fac apel la orice persoana care ii poate ajuta sa o gasesca pe Alexandra.

De trei nopti, parintii fetitei n-au mai inchis un ochi. Au cautat-o prin tot orasul, i-au anuntat disparitia la politie si asteapta de undeva un semn.

Tatal elevei: "Am pus afise peste tot. In statiile de autobuz, in special."

Luni, la scoala, s-a petrecut un episod care a declansat intreaga nebunie. Diriginta a gasit printre lucrurile fetei un pachet de tigari si o cutie de chibrituri.

Femeia a certat-o si i-a spus ca ii va anunta atat pe parinti, cat si pe directori. Ultimii care au vazut-o pe fata sunt colegii de clasa. Sora ei mai mare a gasit in usa un bilet cu un mesaj tulburator.

Nelu Blaj, tatal fetitei: "Stateam in casa si asteptam sa vina. Si a venit sora ei mai mare, Florentina. A intrat in casa si am intrebat-o "Flori, dar Alex unde-i?". S-a intors inapoi si a vazut un bilet: "Tata, iarta-ma ca te-am dezamagit. Eu nu mai sunt, sunt in ceruri". Atat, scurt! M-a terminat."

Diriginta nu crede ca a gresit atunci cand a avertizat-o pe eleva.

Carmen Cohala, diriginta fetei: "Luni, la ora de dirigentie, fetita mirosea puternic a fum de tigara. Avea in banca un pachet de tigari si in ghiozdan un chibrit. I-am spus ca nu a respectat regulamentul scolar, ca voi anunta conducerea si-l voi suna pe tatal ei. Nu imi reprosez absolut nimic."

Dupa aceste scene, copilul nu a mai ajuns acasa iar parintii plang intr-una. Stau cu ochii in calculator si privesc, disperati, fotografiile fetei. In ultimul an, adolescenta a ajuns de multe ori la psihologul scolii. Se pare ca in familie ar fi existat cateva probleme vechi.

Gina Andrei, psiholog scolar: "Eu i-am chemat pe parinti la consiliere. Am zis sa facem impreuna cu fiica. Si n-au ajuns. Poate ca, daca raspundeau invitatiei noastre de a veni la cabinet, poate ca lucrurile se mai... Dar n-au venit."

Alexandra are un frate mai mic, de 7 ani, si doua surori, una de 10 ani alta de 16. La data disparitiei era imbracata cu pantaloni albastri, camasa alba si o geaca scurta, de blugi, pana la talie.

Lenuta Blaj, mama fetitei: "Alex, vino acasa! Te asteptam. Chiar daca ai gresit cu ceva, nu-i problema. Vino acasa!"

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.