LOTERIA VIZELOR. Începe LOTERIA VIZELOR SUA pentru 2016: TOT ce trebuie să ştii ca să APLICI

Publicat in National 29 Septembrie 2014 Actualizat: 29 Septembrie 2014 745 ori
Google+ WhatsApp
LOTERIA VIZELOR. Începe LOTERIA VIZELOR SUA pentru 2016: TOT ce trebuie să ştii ca să APLICI
LOTERIA VIZELOR. Începe LOTERIA VIZELOR SUA pentru 2016: TOT ce trebuie să ştii ca să APLICI

LOTERIA VIZELOR 2016. Ambasada Statelor Unite anunta programul Loteria Vizelor pentru anul 2016. Startul pentru program se da la 1 octombrie. Vezi ce trebuie să ştii pentru a aplica!

 

LOTERIA VIZELOR 2016. Acesta permite obtinerea vizelor de rezidenta permanenta pentru Statele Unite.

LOTERIA VIZELOR 2016. Inscrierile se fac prin completarea unui formular pe internet, iar participarea este gratuita. Se poate inscrie oricine este absolvent de liceu cu diploma de bacalaureat sau care a lucrat cel putin doi din ultimii cinci ani intr-o meserie solicitata in Statele Unite. Numele vor fi selectionate in mod aleatoriu de un computer.

LOTERIA VIZELOR 2016. Perioada de inscriere se incheie pe data de 3 noiembrie iar castigatorii se vor anunta pe 5 mai 2015.

LOTERIA VIZELOR 2016. Romania nu este inclusa in programul Visa Waiver, care permite accesul pe teritoriul american fara viza. Si asta pentru ca tara noastra nu indeplineste criteriul de aderare, care prevede o rata de refuz de trei procente. Aceasta era anul trecut la 11,5 la suta.

LOTERIA VIZELOR 2016. Cum poţi să te înscrii şi până când

LOTERIA VIZELOR 2016. Cum poţi să te înscrii şi până când

Programul de imigrare Diversity Visa pune la dispoziţia persoanelor care îndeplinesc cerinţe simple, dar stricte de calificare, vize de rezidenţă permanentă în Statele Unite. România se află printre ţările participante la programul DV-2016.

Înregistrările pentru programul DV-2016 trebuie transmise electronic în perioada care începe miercuri 1 octombrie 2014 şi se încheie pe 3 noiembrie 2014.

Înregistrarea începe şi se încheie la ora 12:00 PM ora de vară a Coastei de Est (GMT-4). Solicitanţii pot
accesa formularul electronic E-DV la adresa www.dvlottery.state.gov numai în perioada de înregistrare.

Solicitanţii sunt sfătuiţi să nu aştepte până în ultima săptămână a perioadei de înregistrare pentru a aplica. Cererea foarte mare poate duce la întârzieri la conectarea online. Nicio înregistrare nu va fi acceptată după orele 12:00 PM, ora de vară a Coastei de Est (GMT-4) a zilei de 3 noiembrie 2014.

Dacă trimiteţi mai mult de o înregistrare de persoană veţi fi descalificaţi.

Participarea la program este GRATUITĂ. Guvernul SUA nu angajează consultanţi sau servicii particulare din afară pentru a opera programul DV. Orice intermediari sau alte persoane care oferă asistenţă pentru a pregăti o cerere de participare o fac fără autorizarea sau consimţământul Guvernului SUA.

Cerinţele de calificare presupun ca solicitantul să îndeplinească atât condiţia de a fi născut într-o ţară care participă la program, cât şi criteriul educaţional, adică să fie absolvent de liceu, cu diplomă de bacalaureat sau în ultimii cinci ani să fi lucrat cel puţin doi ani într-o meserie care se califică.

Pentru determinarea calificării pe baza experienţei în muncă se va folosi baza de date O*NET OnLine a Departamentului Muncii al SUA.

Înainte de a trimite o înregistrare la programul DV-2016, aplicanţii sunt rugaţi să consulte instrucţiunile detaliate ale programului care se găsesc pe pagina de internet a Ambasadei Statelor Unite Diversity Visas la http://romania.usembassy.gov/visas/diversity.html precum şi pe pagina de internet a Departamentului de Stat la http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1318.html

Solicitările care se califică vor fi selecţionate în mod aleatoriu de un computer. Toţi participanţii la program pot să verifice statutul solicitării lor pe pagina de internet E-DV la www.dvlottery.state.gov la secţiunea Entrant Status Check, pe baza numărului de confirmare, începând cu data de 5 mai 2015.

Aceasta va fi singura modalitate prin care câştigătorii din cadrul programului de loterie vor fi înştiinţaţi despre selecţionarea lor în programul DV-2016.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.