BOMBĂ ÎN SHOWBIZ!! Acesta este CEL mai nou CUPLU de la noi! EL ESTE CU 10 ANI MAI MIC DECÂT EA

Publicat in National 25 Septembrie 2014 809 ori
Google+ WhatsApp
BOMBĂ ÎN SHOWBIZ!! Acesta este CEL mai nou CUPLU de la noi! EL ESTE CU 10 ANI MAI MIC DECÂT EA
BOMBĂ ÎN SHOWBIZ!! Acesta este CEL mai nou CUPLU de la noi! EL ESTE CU 10 ANI MAI MIC DECÂT EA

Un nou cuplu surprinzător îşi face loc în galeria amorurilor mondene. Adinei Postelnicu, vedeta trupei Heaven, proaspăt lansată în cariera solo, par să i se fi aprins călcâiele după mult mai tânărul ei coleg de scenă, Glance.


Adina (35 de ani) şi Glance (25 de ani) au avut o colaborare profesională în vara lui 2013. Ce s-a întâmplat în studioul de înregistrări în afară de... înregistrări, greu de spus.

Cert este că, weekendul trecut, după mai bine de un an, cei doi s-au afişat în calitate de cuplu, la petrecerea de nuntă a lui Connect-R, aparent pregătiţi să-şi asume inedita relaţie.

Cum era de aşteptat, diferenţa de zece ani dintre ei a devenit repede motiv de bârfă, chiar şi în rândurile colegilor de breaslă - numeroşi la evenimentul cu pricina -, care au început să-şi dea coate şi să-şi arate, pe înfundate, surprinderea. Şi nu mică le-a fost mirarea să remarce gesturi discrete, dar pline de pasiune între cei doi, care au răspândit orice dubiu legat de atracţia care îi leagă.

 
 

Contactată telefonic, Adina nu a negat relaţia, dar a refuzat să dea mai multe detalii. Glance apare în viaţa cântăreţei la câteva luni de când artista a recunoscut despărţirea de Dan, arhitectul cu care s-a iubit mai bine de cinci ani. Prin această nouă relaţie, blonda intră în controversata “gaşcă” a vedetelor îndrăgostite de tinerei, din care fac parte Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu. Iubiţii lor, Tuncay Ozturk, respectiv Dani Oţil, sunt cu 11 ani mai mici decât ele.
Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.