BOMBA!!! Oana Lis este GRAVIDA! N-o sa-ti vina sa crezi cine e TATAL :))

Publicat in National 10 Septembrie 2014 8818 ori
Google+ WhatsApp
BOMBA!!! Oana Lis este GRAVIDA! N-o sa-ti vina sa crezi cine e TATAL :))
BOMBA!!! Oana Lis este GRAVIDA! N-o sa-ti vina sa crezi cine e TATAL :))

Oana Lis are toate motivele să creadă că-i va dărui un copil lui Viorel Lis. Blonda are o stare ciudată de câteva săptămâni şi crede că ar putea fi însărcinată.

 


Oana Lis a fost surprinsă într-o cofetărie din Capitală, la o oră cam nepotrivită pentru consumarea de dulciuri. Întrebată ce-i cu poftele pe care le are în ultima vreme, soţia politicianului a declarat că ar putea fi însărcinată. Pe lângă poftele de nestăvilit, blonda acuză dureri de sâni şi, în general, o stare ciudată.

 

"Mă gândeam că poate sunt gravidă. Mi se făcuse poftă. De o săptămână, două cam aşa, am simţit o stare mai ciudată. nu am făcut niciun test să văd dacă sunt gravidă, dar orice este posibil. Am avut mai multe simptome. M-au durut sânii, s-au umflat. Mă gândesc că ar fi şi o fericire, dar şi o situaţie dificilă. Viorel nu se simte prea bine", a declarat Oana Lis la o emisiune televizată.

 

Oana Lis şi-a dorit dintotdeauna un copil cu soţul ei, însă Viorel Lis nu a fost atât de ataşat de ideea de a mai avea un moştenitor. Treptat şi blondina a renunţat la această dorinţă, luând în considerare vârsta înaintată a soţului şi lipsa de sprijin.



Oana şi Viorel Lis

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.