Rugăciunea magică care a adunat un oraș întreg. MIRACOL!

Publicat in National 08 Septembrie 2014 2185 ori
Google+ WhatsApp
Rugăciunea magică care a adunat un oraș întreg. MIRACOL!
Rugăciunea magică care a adunat un oraș întreg. MIRACOL!

Si in acest an, Primaria din Herculane a pregatit un maraton muzical, care se intinde pe parcursul intregului week-end, dar si de sarbatoarea Nasterii Maicii Domnului (Santa Maria Mica), miile de oameni prezenti in Parcul Central petrecand si dansand alaturi de trupele urcate pe scena, fie ca vorbim de muzica populara sau de cea usoara.

 

 

Ruga a fost deschisa, vineri, de un recital al lui Ghita Caltun Brancu, o seara speciala cu o voce foarte iubita in aceasta parte de Banat, pentru ca sambata sa urce pe scena Stefan Isac si Traian Barbu, doua nume grele ale folclorului. A urmat un interesant concurs de baut bere si seara a fost incheiata cu multa pasiune de Alessia, care a reusit sa faca o petrecere de exceptie pe Valea Cernei. Duminica a fost inca o zi de petrecere si voie buna, pe scena din Parcul Central urcand Ionela Badalan si Cristi Ianosiga, Floarea Hojdea Tomoioaga dar, si o mare surpriza pentru banateni, "Magica" Lia Lungu, o gugulanca ce s-a remarcat cantand alaturi de Ansamblul "Banatul" din Timisoara si care s-a stabilit in America, de unde a revenit pentru a sustine un recital de exceptie.

 

RUGACIUNI CATRE FECIOARA MARIA:

 

RUGĂCIUNI ÎN CINSTEA SFINTEI FECIOARE MARIA

Sub ocrotirea ta alergăm, sfântă Născătoare de Dumnezeu, nu ne dispreţui rugăciunile în nevoile noastre, ci ne mântuieşte oricând de toate primejdiile, Fecioară slăvită şi binecuvântată.

Sub tuum praesidium confugimus, sancta Dei Genitrix, nostras deprecationes ne despicias in necessitatibus nostris, sed a periculis cunctis libera nos semper, Virgo gloriosa et benedicta, Domina nostra, Mediatrix nostra, Advocata nostra, Tuo Filio nos reconcilia, Tuo Filio nos commenda, Tuo Filio nos repraesenta. Amen.

Adu-ţi aminte o preablândă Fecioară Marie, că nu s-a auzit niciodată să fi fost părăsit, cel ce a alergat sub ocrotirea ta, cel ce a cerut ajutorul şi mijlocirea ta. Însufleţit de o astfel de încredere, alerg la tine, o Maică Fecioară a fecioarelor. La tine vin şi stau gemând înaintea ta ca un păcătos: Maica Cuvântului, nu dispreţui cuvintele mele, dar auzi-mă cu milă şi ascultă-mă. Amin.

Memorare, o piissima Virgo Maria, non esse auditum a saeculo, quemquam ad tua currentem praesidia, tua implorantem auxilia, tua petentem sufragia, esse detelictum. Ego tali animatus cordentia, ad te, Virgo Virginum, Mater curro, ad te venio, coram te gemens peccator assisto. Noli, Mater Verbi, verba mea despicere, sed audi, propitia, et exaudi. Amen.

Toată frumoasă eşti Marie, şi prihană strămoşească nu este în tine! Tu, eşti slava Ierusalimului; tu eşti bucuria lui Israel; tu eşti cinstea neamului nostru; tu eşti mijlocitoarea păcătoşilor. O, Marie, o, Marie! Fecioară preaînţeleaptă, Maică preaîndurată. Roagă-te pentru noi, mijloceşte pentru noi, la Domnul Isus Cristos!

 

Rugaciunea mamei catre Sfanta Maria

Maica Sfanta Preacurata,
Vezi ce frumos dorm copiii?
Ei imi sunt averea toata ,
Pentru ei din greu ma zbucium,
Pentru ei traiesc in lume.
Si indur atat noianul
De dureri fara de nume!
I-am culcat, si-acum spre Tine vin,
Ca ei sa nu ma vaza
Si te rog Maicuta Buna
Sa cobori o blanda raza,
Raza bunataii Tale,
Pe frumoasele lor plete
Ca sa n-aibe vise rele
Si nici pleoapele muiete.
Si mi-i fa in zori de ziua,
Cand or fi ca sa se scoale,
Sa-i vad blanzi, cuminti si veseli,
Indreptand spre Tine pasii
Cum se-ndreapta inspre Tine,
Colo-n cer, sus ingerasii.

 

Sf. Maria, regina ingerilor, roaga-te pentru noi

SF. MARIA, REGINA ÎNGERILOR, ROAGA-TE PENTRU NOI!

MEMORARE (Aduceti-va aminte) A SF. BERNARD:

Adu-ti aminte, o Preamilostiva Fecioara Maria, despre care nu s-a auzit vreodata sa fi venit cineva sa ceara ocrotirea Ta, sa implore ajutorul Tau si sa caute mijlocirea Ta si sa fi fost parasit la nevoie. Însufletit de aceasta încredere, alerg la tine o, Maica Mea, Fecioara a fecioarelor, vin la Tine, în fata Ta, stau ca un pacatos si mahnit. O,Maica a Cuvantului întrupat, nu dispretui cererile mele si, în marea Ta Milostivire, asculta-le si gaseste de cuviinta a le împlini.

 

RUGACIUNE FACATOARE DE MINUNI CATRE PURUREA FECIOARA MARIA

 

Preasfanta Stapana de Dumnezeu Nascatoare spre tine imi indrept gandul, inima si toate simturile si te rog cu lacrimi: Pana cand Maicuta a milostivirii va fi aceasta durere necontenita pe pamant?
 
 
Pana cand vrajmasii nevazuti ai neamului omenesc vor da lovituri atat de puternice bietilor oameni? Pana cand vor pangari si vor necinsti trupurile, sufletele si vietile lor? Inselandu-i ca sa nu cunoasca adevarul, sa nu indeplineasca poruncile divine si sa nu dea slava si cinste pururi maritului Dumnezeu Cel in Treime inchinat: Tatal, Fiul si Duhul Sfant? Ridica-te Stapana Atotbuna si zdrobeste pe vrajmasii nostri si ai Fiului Tau iubit Iisus Hristos, ingrozindu-i cu nebiruita-ti sfintenie, indreptandu-ne pe cararile
mantuirii, ca sa dam mereu marire lui Dumnezeu. Roaga-te, Fecioara, pentru Sfanta Biserica, pentru propovaduirea Evangheliei pe intreg pamantul, pentru poporul acesta, conducatorii lui, rudele mele, pentru vaduve, orfani, bogati, saraci, necajiti, bolnavi, pentru cei prigoniti pentru credinta, pentru salvarea celor ce au ratacit in secte, pentru cei raposati.
Ajuta-ne sa ne pocaim toti oamenii de pacatele noastre, sa iubim Biserica, sa ne spovedim adesea, sa renuntam la pacate, vicii si necredinta. Ajuta-ne sa nu fim insensibili la chemarea divina a blandului Tau Fiu care a venit sa sufere chinuri barbare pentru bietele oitele Sale ranite atat de mult de vrajmas.
Roaga-te, Maicuta Sfanta, si pentru aceste nevoi ale mele ( rosteste necazurile pe care le ai si dorintele pe care vrei sa ti le indeplineasca Maica Domnului). Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh in vecii vecilor. AMIN.
 
Rosteste aceasta rugaciune de cinci ori pe zi, timp de zece zile consecutive. La sfarsitul zilelor dai o paine, o lumanare si pomelnicul familiei la altarul unei biserici. Dai de pomana la un sarac din biserica o sticla de ulei, 1 kg de faina, 1 kg. de fructe si ce te mai lasa inima si spui: "IN CINSTEA MAICII DOMNULUI". Ai sa vezi atunci puterea Maicii Domnului

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.