TRAGEDIE. VIDEO ŞOC. Un fotbalist român se zbate între VIAŢĂ ŞI MOARTE. Prietena lui A MURIT!

Publicat in National 06 Septembrie 2014 2411 ori
Google+ WhatsApp
TRAGEDIE. VIDEO ŞOC. Un fotbalist român se zbate între VIAŢĂ ŞI MOARTE. Prietena lui A MURIT!
TRAGEDIE. VIDEO ŞOC. Un fotbalist român se zbate între VIAŢĂ ŞI MOARTE. Prietena lui A MURIT!

Jucătorul a ajuns la terapie intensivă, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit violent de un microbuz.

 

 

Accidentul s-a produs vineri, în jurul orei 15.00. Între localităţile Vinga şi Sagu, din judeţul Arad, maşina condusă de Andrei Sorin Luncan, fotbalist legitimat la formaţia FC Voinţa Mailat, a intrat într-un microbuz, iar şoferul a ajuns într-o stare foarte gravă la terapie intensivă. În maşină, Luncan se afla cu iubita sa, în vârstă de 18 ani, cu fratele ei şi cu un prieten. Din păcate, cei doi fraţi şi-au pierdut viaţa în urma accidentului, iar cel de-al treilea pasager ajuns, de asemenea, la spital şi a fost operat, anunţă specialarad.ro.

 

”Un autoturism care circula cu viteză neregulamentară pentru acest sector de drum a pătruns pe contrasens şi a izbit un microbuz cu pasageri. Vom continua cercetările, pentru a stabili exact ce s-a întâmplat”, a precizat, potrivit sursei citate, Dorin Goilean, şeful Serviciului Rutier al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad.

 

Jucătorul de la FC Voinţa Mailat se află în comă indusă, după ce a suferit mai multe fracturi, i-a fost ruptă splina şi are un edem cerebral. ”Suntem încă rezervaţi în ceea ce-l priveşte”, a precizat, pentru sursa specialarad.ro, Adrian Wiener, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Arad. Două femei aflate în microbuzul în care a intrat maşina condusă de Luncan au ajuns, de asemenea, la spital şi au fost operate, după ce au suferit fracturi la membrele inferioare.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.