LAVINIA PÂRVA EXERSEAZĂ pentru ROLUL DE MĂMICĂ: "AM UN BEBELUŞ"

Publicat in National 23 Iulie 2014 1367 ori
Google+ WhatsApp
LAVINIA PÂRVA EXERSEAZĂ pentru ROLUL DE MĂMICĂ: "AM UN BEBELUŞ"
LAVINIA PÂRVA EXERSEAZĂ pentru ROLUL DE MĂMICĂ: "AM UN BEBELUŞ"

Ştefan Bănică jr are deja doi copii, însă actuala lui iubită doreşte să îi facă şi ea solistului un urmaş. Până să se hotărască însă asupra momentului oportun pentru acest lucru, Lavinia Pârva exersează rolul de mămică pe căţeluşul pe care îl are acasă, pe care îl tratează ca pe un bebeluş.

Pentru că sunt de o perioadă destul de lungă împreună, iar relaţia lor pare una stabilă, Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică jr sunt întrebaţi deseori când urmează să intre şi ei în rândul lumii, adică să se căsătorească şi să facă şi copii. Ei bine, dacă deocamdată cei doi nu dau semne că vor să se aşeze la casa lor, totuşi Lavinia recunoaşte că şi-ar dori un bebeluş în viitor.
Însă, cum acum bruneta consideră că nu este momentul întrucât şi ea şi solistul se axează pe carierele lor muzicale, Lavinia încearcă să se obişnuiască cu respondabilităţile, făcând "practică" pe căţeluşul ei, pe care îl vede ca pe un bebeluş.

"Momentan am un bebeluş pe care l-am lăsat acasă şi mă doare sufletul că se uita aşa trist pe geam. Are cinci ani. E un Yorkshire şi a crescut mai mult decât credeam eu. Merge în fiecare an la mare cu «bunicii». Va veni momentul când voi avea şi eu un copil", a declarat Lavinia la Antena Stars.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office