Panică totală pentru Mara Bănică! Riscă să nu mai poată merge niciodată! „Va trebui să-mi pun o plăcuţă!”

Publicat in National 30 Iunie 2014 983 ori
Google+ WhatsApp
Panică totală pentru Mara Bănică! Riscă să nu mai poată merge niciodată! „Va trebui să-mi pun o plăcuţă!”
Panică totală pentru Mara Bănică! Riscă să nu mai poată merge niciodată! „Va trebui să-mi pun o plăcuţă!”

Problemele se ţin lanţ de Mara Bănică. Jurnalista riscă să nu mai poată merge niciodată, după ce, în urmă cu zece ani a suferit o ruptură de calcaneu, pe care nu a operat-o. „Când sunt relaxată, în pat, am dureri cumplite. Dacă nu mă operez, trebuie să fac infiltraţii!”

 În urmă cu zece ani, Mara Bănică suferea un cumplit accident de circulaţie, în urma căruia s-a ales cu două fracturi la ambele picioare, şoldul rupt, splina ruptă, ficatul distrus, hemoragie internă şi multe alte organe, la nivelul abdomenului, care au avut de suferit şi care au ţinut-o în comă trei zile. Şi pentru că aveau atâtea de reparat, medicii au ales să repare ce avea prioritate. „Unul îmi scotea splina, altul îmi cosea ficatul, apoi au trecut la plămâni să-mi pună nişte tuburi, după care, au ales să-mi refacă şoldul.  Să-mi facă o extensie, pentru a nu rămâne cu un picior mai scurt şi să sacrifice piciorul stâng, unde aveam ruptură de calcaneu. Mi-au spus că n-o să mai pot purta tocuri niciodată, ceea ce s-a şi întâmplat. Dacă stau două ore pe tocuri, înnebunesc de durere”, a povestit Mara Bănică.

 


 

Pentru că nu a mai suportat durerea, mai ales vara, Mara a mers la medic pentru a vedea care sunt soluţiile, astfel încât să scape de chinuri. Din păcate, însă, varianta operaţiei a fost prima, dar a refuzat-o, preferând infiltraţiile.

 


“Am fost la doctor şi mi-au găsit un oscior rămas. Varianta e cu plăcuţă, dar ţine 20 de ani, după care trebuie schimbată şi a decis să prelungim cât mai mult timp varianta cu plăcuţă şi să-mi facă nişte infiltraţii, care se fac sub anestezie rahie sau locală, cu ac mare, în călcâi, în gleznă. O să merg chiar săptămâna asta, pentru că nu mai pot”, a completat Mara.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.