Mesaj ŞOCANT al lui Bendeac pentru "susţinătorii" Simonei Halep Nu se poate una ca asta...

Publicat in National 09 Iunie 2014 2168 ori
Google+ WhatsApp
Mesaj ŞOCANT al lui Bendeac pentru "susţinătorii" Simonei Halep  Nu se poate una ca asta...
Mesaj ŞOCANT al lui Bendeac pentru "susţinătorii" Simonei Halep Nu se poate una ca asta...

Simona Halep a reuşit să ajungă în finala Roland Garros, fiind prima jucătoare de tenis care face această performanţă după 34 de ani. Deşi nu a câştigat în faţa Mariei Sharapova, Simona a demonstrat câ este o jucătoare valoroasă şi a cucerit respectul întregii lumi, scrie click.ro. 

 

 

Deşi are tot respectul pentru constănţeancă, Mihai Bendeac a recunocut că este scârbit de felul în care s-au manifestat mulţi români după meciul de sâmbătă. Actorul a constat că mulţi români s-au comportat tipic şi au început să o înjure pe Sharapova, doar pentru că Simona nu a câştigat. În plus, cei care au făcut asta nici nu erau interesaţi de tenis sau de Simona, dar au această reacţie pentru că jucătoarea e din România şi trebuie neapărat să câştige un conaţional.

 

"Suntem gretosi. Uneori.

 

Maria Sharapova a câștigat in fata Simonei. De 4 ori.


Dar felul nostru de a susține pe cineva manjind cu cacat adversarul, este de o scarbosenie vecina cu ticalosia.

 

Am auzit chiar si o reportera spunând, înainte de meci, ca norocul si talentul Sharapovei mai trebuie si «oprite».

 

Am auzit sute de mistouri la adresa "icniturilor" ei in momentul in care loveste mingea.

 

Evident, cei care, după un scarpinat in cur pe canapea, arunca in acea mare sportiva cu noroi sunt niște persoane care, din punct de vedere profesional, poate ca nu reprezintă nici cât o Furnica fata de un elefant comparativ cu statutul Sharapovei in meseria ei.

 

Vrem sa câștige "a noastră". Orice ar însemna asta.. Dar Sharapova a muncit si ea, bai nene. Si-a dedicat existența acestui sport. Si-a anulat adolescenta. Si e un mare talent.

 

Pana si Facebook-ul bietei Maria a fost luat cu asalt de patrioti romani de conjunctura.

 

Ne sta in caracter aceasta lipsa de respect fata de adversar. E o chestiune de mentalitate.

 

Si tot o chestiune de mentalitate este si acceptarea cu lejeritate ca orice sportiv roman cu rezultate notabile sa fie transformat intr-o biata jucărie politica sau mediatica.

 

Așa asalt de mojicie am văzut in ultimele zile încât aproape ca mi-a fost imposibil sa o susțin moral. Mi se părea ca, făcând asta, ma murdaresc.

 

Sa promovezi de dimineața pana seara pe TV niște taraturi, niște curve, niște prostituate, creand un model de succes (pentru ca da, aceste taraturi câștiga zeci si sute de mii de euro din scandalurile aranjate) si apoi sa apari senin si sa o ridici in slavi pe Simona Halep, mi se pare o ipocrizie vomitiva.

 

In orice caz, felicitări Simona!

 

Hai România..?", a scris Mihai pe pagina sa de Facebook.

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.