Un necunoscut lasă plicuri cu bani prin Cluj. Indicii pe Facebook pentru găsirea cadoului

Publicat in National 04 Iunie 2014 1956 ori
Google+ WhatsApp
Un necunoscut lasă plicuri cu bani prin Cluj. Indicii pe Facebook pentru găsirea cadoului
Un necunoscut lasă plicuri cu bani prin Cluj. Indicii pe Facebook pentru găsirea cadoului

O persoană, sub protecţia anonimatului, pune diverse sume de bani în plicuri pe care le lasă în mai multe locuri din Cluj-Napoca, iar cei care găsesc banii trebuie să dea altora cel puţin jumătate din sumă.

 

 

 

Toată povestea este promovată pe o reţea de socializate, iar binefăcătorul, care îşi ascunde identitatea, spune că nu crede că "bogătanii sau guvernele vor salva ţara, ci românii", scrie stiridecluj.ro.

 

"E frumos să văd atâţia români care încă aveţi suflet pentru cel de lângă noi. Nu cred că bogătanii sau guvernele vor salva această ţară, ci noi, fiecare, uniţi împotriva sărăciei şi a nedreptăţii", a scris iniţiatorul campaniei "Bani cu suflet".

 

Acesta a spus că pune bancnote de 50 sau 100 de lei în plicuri pe care le lasă în diverse locuri din oraş, în Parcul Mare sau pe Cetăţuie, alături de instrucţiuni potrivit cărora persoana care găseşte banii trebuie să dea altcuiva, într-un gest caritabil, cel puţin jumătate din suma primită.

 

"Găseşte banii ascunşi în zona Cluj, fă share la poză, cu tag «banicusuflet», şi dă mai departe jumătate din suma găsită în plic ", arată anonimul într-o postare pe reţeaua de socializare.

 

Anonimul spune că sumele puse în plicuri provin din banii lui şi că a preluat ideea din SUA, unde un milionar anonim a început să doneze bani în plicuri lăsate în diverse locuri.Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.