FATA lui TEO TRANDAFIR e GENIALĂ! DECLARAŢIILE ei TE VOR LĂSA CU GURA CĂSCATĂ! | FOTO

Publicat in National 03 Iunie 2014 2108 ori
Google+ WhatsApp
FATA lui TEO TRANDAFIR e GENIALĂ! DECLARAŢIILE ei TE VOR LĂSA CU GURA CĂSCATĂ! | FOTO
FATA lui TEO TRANDAFIR e GENIALĂ! DECLARAŢIILE ei TE VOR LĂSA CU GURA CĂSCATĂ! | FOTO

Vedeta de televiziune, care a împlinit 46 de ani pe 2 iunie, a acordat un interviu împreună cu fiica ei, Maia, care este de o înţelepciune ieşită din comun.

 

 

 

Binecunoscuta prezentatoare de televiziune Teo Trandafir a fost invitată cu fiica ei adoptată, Maia, la un interviu la Kanal D.

 

Fata vedetei de televiziune este extrem de modestă şi foarte înţeleaptă, declaraţiile ei părând a fi ale unui om matur, nicidecum ale unui copil.

 

Maia a vorbit despre petrecerea-surpriză care a fost organizată pentru celebra ei mamă la Snagov.

 

"Eram la Snagov. O aşteptam. Ce surpriză i-am făcut? Cadourile sunt doar lucruri materiale. Emoţii pozitive şi i-am dat momentul prielnic să se bucure, să fie fericită", a explicat fiica lui Teo Trandafir.

 
 

 

"Mama nu mă cocoloşeşte. Dacă nu m-ar urmări, aş începe cu prostioare. Uneori e vorba de limbajul colorat. Pe mama nu am auzit-o niciodată vorbind urât. Doar când se supără, foarte rar... S-a supărat când am întârziat fără să o anunţ, când am vrut să dorm la cineva şi m-am sucit", a povestit Maia.

 

"Nu am nimic să-i reproşez mamei. Îi spun verde în faţă ce simt... Acum mi-aş dori să mă lase să doarmă o prietenă foarte bună la mine... în ceea ce priveşte ce-mi place la mami, nu mă uit la aspect. Îmi place că priveşte şi din perspectiva celuilalt înainte de a spune ceva", a afirmat fetiţa.

 

"Când mama a fost bolnavă, mi-am dorit să fac orice cu ea după ce se face bine. Nu aveam cu cine comunica atunci lucrurile mele de suflet. Mă măcinam, mă consumam... Când eşti mic, îţi doreşti să fii mare, iar când eşti mare îţi doreşti să fii mic. Cum o dă Dumnezeu cu tine, nu e bine", a mai comentat Maia.

 

Întrebată ce vrea când o să fie mare, ea a răspuns:

 

"Vreau să am o carieră, să stau lângă cei apropiaţi şi să am prieteni apropiaţi. Când vine vorba de bani, mă gândesc foarte bine. Nu mă lăcomesc niciodată. dacă e să iau ceva, iau pentru mama, apoi pentru mine, pentru şcoală. Dacă eu îi cer doi lei mamei, ea îmi dă trei".

 

Fata lui Teo face bijuterii, dar nu profită de numele mamei ei pentru a cere sume exorbitante pe ele:

 

"Cele de plastic cred că fac cam doi lei. Faptul că sunt fata lui teo Trandafir nu schimbă cu nimic preţul. Mă folosesc de numele ei doar în scopuri nobile".

 

Teo a explicat cum se comportă cu fiica ei:

 

"Eu nu-i predau ca la şcoală lucruri. Mă întreabă ea despre diverse".

 

Maia a vorbit şi despre băieţii din viaţa ei, dar şi despre viaţa mamei sale.

 

"Mi-a plăcut de un băiat care face karting şi baschet. Am legat o prietenie strânsă. E amuzant, priceput în ce face, ştie să păstreze o prietenie stabilă... Nu îi dau mamei sfaturi despre bărbaţi. E treaba ei, intimitatea ei", a comentat Maia.

 

Teo a vorbit şi ea despre acest lucru:

 

"Cred într-un sentiment superior, fascinaţia. fascinaţie e atunci când admiri calităţi pe care încerci să le copiezi şi tu ca să ajungi la nivelul acelui om. Sunt într-o absolută admiraţie faţă de un om. E vorba de Antonio (n.r. bucătarul Antonio Passarelli), care se înţelege de minune cu Maia. facem lucruri împreună".

 

Întrebată ce îi place la Antonio, Maia a declarat:

 

"La el îmi plac multe lucruri. Felul stricat în care vorbeşte româneşte mă fascinează".

 

Despre calităţile sale, fata lui Teo a afirmat:

 

"Nu mă privesc în oglindă şi spun ce păr strălucitor am. Nu fac asta. calitatea mea e că încerc să păstrez prietenii aproape".

 

Maia a încheiat interviul cu părerea sa despre plictiseală:

 

"Plictiseala e mai mult o stare ciudată, nasoală. Plictiseala e pentru proşti, pentru cei ce nu au ce face".
Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.