GABRIELA CRISTEA a comis-o PE COVORUL ROŞU! FOTO DEMENŢIAL

Publicat in National 22 Mai 2014 7109 ori
Google+ WhatsApp
GABRIELA CRISTEA a comis-o PE COVORUL ROŞU! FOTO DEMENŢIAL
GABRIELA CRISTEA a comis-o PE COVORUL ROŞU! FOTO DEMENŢIAL

Gabriela Cristea a reuşit să o dea în bară a un eveniment monden. Piesa vestimentară aleasă pentru covorul roşu, o salopetă de culoatrea piersicii, o făcea să arate ca înainte să piardă în greutate.

 
 

Gabriela Cristea a scăpat în 2012 nu doar de un soţ care nu o mai iubea, dar şi de multe kilograme în plus, ajungând să aibă o siluetă de invidiat. În ultima perioadă însă, vedeta a luat din nou în greutate, dar nu suficient cât să o alarmeze. Însă suficient cât să nu-şi mai permită să poarte chiar orice tip de ţinută.

 

Vedeta a comis-o pe covorul roşu, la un eveniment monden care a avut loc miercuri în Capitală. Îmbrăcată într-o salopetă în culoarea piersicii, Gabriela nu putea face o alegere mai neinspirată. Şi asta pentru că, partea din faţă îi lăţea destul de mult bazinul, iar pensele îi măreau şoldurile, zonă care nu avea nevoie de volum. Mai mult, în spate, pantalonul făcea cute şi crea impresia că prezentatoarea show-ului "Te vreau lângă mine" nu are fund.





 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.