ADIO, VASILICĂ 2014! CARMEN BRUMĂ a DEZVĂLUIT NUMELE BEBELUŞULUI

Publicat in National 19 Mai 2014 1491 ori
Google+ WhatsApp
ADIO, VASILICĂ 2014! CARMEN BRUMĂ a DEZVĂLUIT NUMELE BEBELUŞULUI
ADIO, VASILICĂ 2014! CARMEN BRUMĂ a DEZVĂLUIT NUMELE BEBELUŞULUI

Vedeta de televiziune, care a devenit recent mămică pentru prima oară, s-a externat, împreună cu băieţelul ei.

 

 

Carmen Brumă şi băieţelul ei nou.-născut au ieşit din spital luni la prânz. Vedeta de televiziune a explicat, într-un interviu pentru Antena Stars, care au fost motivele pentru care a rămas mai multe zile în spital după naştere.

 

Bebeluşul a avut ceva probleme.

 

"Am stat mai mult în spital din cauza că Vasilică 2014 a făcut un soi de icter, dar nu e nimic neobişnuit, e ceva tipic copiilor. În al doilea rând, am stat pentru că am vrut să învăţ să îl îngrijesc", a explicat Carmen Brumă.

 

Partenera de viaţă a lui Mircea Badea a dezvăluit şi numele pe care îl va purta micuţul care, înainte de a se naşte, a fost poreclit de părinţii săi Vasilică 2014.

 

"Seamănă cu taică-su, iar de la mine are grupa sanguină. I-am ales şi un nou nume, Vlad Badea Brumă. Am avut nevoie să completăm un certificat constatator în maternitate, şi a trebuit să renunţăm la Vasilică 2014. Ulterior, numele va mai putea suferi modificări", a mai spus ea.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office