Au aparut fotografiile cu fata lui Adrian Minune goala pusca!!! Manelistul moare de rusine cand le vede

Publicat in National 18 Mai 2014 6425 ori
Google+ WhatsApp
Au aparut fotografiile cu fata lui Adrian Minune goala pusca!!!  Manelistul moare de rusine cand le vede
Au aparut fotografiile cu fata lui Adrian Minune goala pusca!!! Manelistul moare de rusine cand le vede

Cineva pare sa-si doreasca enorm sa-i faca rau fetei lui Minune.
 
 
 
 

In momentul in care s-a aflat ca fata lui Adi Minune a fugit de acasa, au aparut si zvonurile ca exista fotografii cu ea goala pusca cu care ar fi fost santajata.

 

Ceea ce parea, la prima vedere, doar o legenda avea sa-si gaseasca rapid confirmarea. Concret, pe adresele de mail ale principalelor tabloide din Romania au inceput sa soseasca mesaje prin care pozele cu Carmen erau oferite in schimbul a cateva mii de euro.

 

Expeditorii au fost insa dezamagiti: nici un tabloid nu a cumparat pozele, care oricum erau extrem de scumpe, pentru un motiv foarte simplu. Fiica lui Adi Minune este minora, in plus cadrele sunt realizate in casa, in intimitatea ei, iar legea este extrem de ferma in astfel de situatii.

 

Detinatorii fotografiilor nu s-au lasat insa pagubasi, revenind cu o oferta, “de nerefuzat” – dupa cum sperau ei. Aceleasi fotografii in schimbul a cateva sute de RON. Nici de aceasta data nu s-a gasit cumparator.

 

In cele din urma, dezamagiti de esecul lor, cei care au pozele compromitatoare le-au pus la liber pe internet in speranta ca unii jurnalisti, mai naivi, le vor prelua imediat. Este evident ca cineva incearca sa-I faca rau adolescentei. Intrebarea este cine si de ce…

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office