INCREDIBIL! CUNOSCUT OM DE AFACERI DIN ROMÂNIA, violat de O FEMEIE

Publicat in National 17 Mai 2014 1523 ori
Google+ WhatsApp
INCREDIBIL! CUNOSCUT OM DE AFACERI DIN ROMÂNIA, violat de O FEMEIE
INCREDIBIL! CUNOSCUT OM DE AFACERI DIN ROMÂNIA, violat de O FEMEIE

La 16 ani, Gazi Demirel a trecut printr-o experienţă traumatizantă. O femeie mult mai mare ca el, care locuia chiar lângă casa lui din Turcia, l-a abuzat sexual. Artistul turc ne-a povestit, în exclusivitate, traumele prin care a trecut.

 

 

Cunoscut ca fiind un băiat priceput la multe lucruri, Gazi Demirel, pe atunci în vârstă de 16 ani, a fost chemat de vecina lui de 28 de ani să o ajute să schimbe butelia. Însă totul a fost doar un pretext al acesteia de a-l atrage într-un plan diabolic.

 

“Aveam doar 16 ani, iar ea - 28. M-am dus cu gândul să o ajut, dar ea avea în cap altceva. S-a dezbrăcat în faţa mea şi a zis că dacă nu mă culc cu ea iese în stradă fără haine şi strigă că am vrut să o violez. M-am culcat cu ea, fără voia mea, de frică să nu mi se întâmple ceva rău. Am fost violat de vecina mea”, ne-a declarat artistul turc.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.