MESAJUL lui MIHAI BENDEAC pentru MIRCEA BADEA, după ce ACESTA a DEVENIT TĂTIC!

Publicat in National 15 Mai 2014 2305 ori
Google+ WhatsApp
 MESAJUL lui MIHAI BENDEAC pentru MIRCEA BADEA, după ce ACESTA a DEVENIT TĂTIC!
MESAJUL lui MIHAI BENDEAC pentru MIRCEA BADEA, după ce ACESTA a DEVENIT TĂTIC!

Actorul a postat pe internet un text în care vorbeşte despre Mircea Badea, cel care a devenit miercuri tătic.


 

 

Prezentatorul de televiziune Mircea Badea şi partenera sa de viaţă, Carmen Brumă, au devenit părinţi pentru prima oară. Carmen Brumă a adus pe lume, miercuri, un băieţel perfect sănătos, care a primit nota 10 la naştere.

 

Actorul Mihai Bendeac, cu care Mircea Badea se are la cuţite, a scris, cu această ocazie, un mesaj pe pagina sa de pe un site de socializare.

 

"Da! Mircea Badea este unul dintre cei mai buni oameni de divertisment pe care i-a avut şi îi are România. Indiferent ce s-a întâmplat, am susţinut asta mereu. Şi, tocmai pentru că oamenii cu adevărat talentaţi sunt atat de puţini, merită să-i fie iertat aproape orice. Şi merită iubit.

 

Fac apel la el în legătură cu un singur aspect. Atunci când îi satirizezi pe alţii, ai obligaţia ca şi tu, la rându-ţi, să dovedeşti generozitate şi să accepţi că alţii te pot satiriza pe tine. Aşa e normal.

 

Apropo, felicitări Carmen pentru Vasilică 2014", a comentat Mihai Bendeac.



Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.