Se descurcă şi fără soţie! Vezi cine-i „găteşte” lui Alex Velea după divorţ!

Publicat in National 13 Mai 2014 1320 ori
Google+ WhatsApp
Se descurcă şi fără soţie! Vezi cine-i „găteşte” lui Alex Velea după divorţ!
Se descurcă şi fără soţie! Vezi cine-i „găteşte” lui Alex Velea după divorţ!

Redevenit burlac, Alex Velea apelează la apropiaţi pentru a nu muri de foame. Şi, cum prietenul la nevoie se cunoaşte, băieţii au grijă de artist şi-i aduc pachetele cu mâncare la domiciliu. Nu înainte de a descărca echipamentul de sonorizare din maşină!

 Alex Velea nu duce lipsă de femei în anturajul lui, iar de fane nici nu mai discutăm, dar cum, probabil, fuge de responsabilităţi şi complicaţii, când vine vorba de treburi mai personale, apelează la prietenii apropiaţi. Şi cei mai potriviţi, de lângă casă, sunt băieţii din trupă, cu care-şi petrece cea mai mare parte din timp. Rămas singur, după divorţul de Ana, artistul se vede nevoit să-şi facă singur menajul, cumpărături, treburi casnice şi, evident,...mâncare. Nu ştim cum stă la capitolul gătit, dar, probabil, îi este mai comod să comande un meniu deja făcut, pe care i-l aduce „curierul de serviciu”, unul dintre colegii lui. Şi credeţi-ne pe cuvânt.

 

 

Paparazzii spynews.ro au dovada! Velea a ajuns mai devreme, a intrat în casă, s-a făcut comod şi şi-a aşteptat prânzul, timp în care, băieţii scoteau echipamentul din maşina, cu care se deplasează în turneee, semn că, veneau de la vreun spectacol sau concert. După ce şi-au terminat treaba cu aparatele, băieţii s-au ocupat şi de prânzul artistului. Şi, cât ai clipi, unul dintre ei a venit cu mâncarea,  într-un suflet. Probabil, nu dorea să se răcească, sau, pur şi simplu, foamea era mult prea mare, iar Velea nu mai avea răbdare!

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.