Connect-R ŞI-A BOTEZAT FETIŢA. PRIMELE IMAGINI cu frumoasa Misha si micuta Maya

Publicat in National 11 Mai 2014 3616 ori
Google+ WhatsApp
Connect-R ŞI-A BOTEZAT FETIŢA. PRIMELE IMAGINI cu frumoasa Misha si micuta Maya
Connect-R ŞI-A BOTEZAT FETIŢA. PRIMELE IMAGINI cu frumoasa Misha si micuta Maya

Sărbătoare în lumea artiştilor. Conect-R şi-a botezat, duminică, fiica. De la eveniment nu au lipsit vedetele, printre care şi Pepe, de altfel, naşul cântăreţului. Petrecerea de botez va avea loc într-un restaurant de lux, iar meniul rafinat costă cel puţin 90 de euro.

 
 

Connect-R a ajuns la biserica Sfântul Nicolae din Capitală însoţit de soţia sa, Misha, şi ţinând-o în braţe pe micuţa Maya. Fericiţii părinţi ai Mayei s-au asortat cu fiica lor, îmbrăcând nuanţe de bleu. Mai mult, rochia micuţei a fost realizată din acelaşi material ca al mămicii ei.Slujba religioasă a durat aproape o oră, iar la ieşire fetiţa a purtat o rochiţă albă asortată cu bentiţa albă cu o floare.

 

La un moment dat, naşul Pepe a trebuit să iasă din biserică pentru a muta maşina, care bloca ieşirea lui excavator.

 

După slujba de la biserică, familia şi prietenii, în jur de 150 de persoane, vor petrece la un restaurant lux din Bucureşti.

Connect-R ÎŞI BOTEAZĂ ASTĂZI FETIŢA

Connect-R ÎŞI BOTEAZĂ ASTĂZI FETIŢA. PRIMELE IMAGINI

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office