Ea este sotia inselata a lui Jean de la Craiova! Paula e alaturi de manelist de 20 de ani

Publicat in National 11 Aprilie 2014 10932 ori
Google+ WhatsApp
Ea este sotia inselata a lui Jean de la Craiova! Paula e alaturi de manelist de 20 de ani
Ea este sotia inselata a lui Jean de la Craiova! Paula e alaturi de manelist de 20 de ani

Jean (42 de ani) nu confirma relatia de iubire cu Giulia, sustinand ca nu si-a inselat nevasta cu tanara. Cantaretul se lauda ca are o familie fericita.

 

 

Toata lumea stie ca Jean de la Craiova este casatorit, dar putini stiu cine este si cum arata nevasta lui. Artistul este casatorit de aproape 20 de ani cu Paula, o fosta balerina in varsta de 37 de ani. Cei doi au impreuna o fetita, Sabrina (15 ani), cu care Jean se lauda mereu. Cantaretul mai are si un baiat, Alexandru (22 de ani), dintr-o relatie de pe cand era foarte tanar.

Ea e Giulia, tanara care sustine ca a fost amanta lui Jean de la Craiova

 

Vorbind despre acuzatiile de adulter, Jean a recunoscut ca nu este "usa de biserica", dar familia este sfanta pentru el: "Familia mea este comoara mea. Am fost si sunt rebel, gagicar, dar familia e familie. Eu sunt familist, incerc sa fiu un scut pentru ea. Cei care nu sunt asa, nu o duc bine, incearca zeci de fete la ei si devin mecanici, reci. Nu poti sa le schimbi sa o iei mereu de la capat. Sotia mea m-a luat de la scoala, cand nu eram Jean de la Craiova, au trecut 20 de ani si nu aveam nimic atunci. Mai avem putin si facem nunta de argint, abia astept. O relatie mege pe incredere in primul rand, apoi iubire. Sunt rebel si gagicar, dar familia e familie. Ce e luat e bun luat."

 

Jean si-a prezentat familia o singura data, in emisiunea lui Catalin Maruta. Pe canapea au fost Paula si Sabrina

 

Desi vorbeste mereu despre “nevasta mea care este foarte geloasa”, Jean evita sa se arate in public cu femeia care-i este alaturi de 20 de ani, preferand sa o tina departe de lumina reflectoarelor. Totusi, in urma cu cativa ani, Catalin Maruta a reusit sa-l conviga pe Jean sa-si aduca sotia si fiica in emisiune. A fost singura data cand Paula Dumitrache a fost in platoul unei emisiuni.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.