Teroare printre localnicii unui sat din Arad! O iapă a fătat o arătare ruptă din altă lume! ATENȚIE! IMAGINI ŞOCANTE

Publicat in National 06 Aprilie 2014 4387 ori
Google+ WhatsApp
Teroare printre localnicii unui sat din Arad! O iapă a fătat o arătare ruptă din altă lume!  ATENȚIE! IMAGINI ŞOCANTE
Teroare printre localnicii unui sat din Arad! O iapă a fătat o arătare ruptă din altă lume! ATENȚIE! IMAGINI ŞOCANTE

Caz şocant, în judeţul Arad, unde o iapă a fătat o arătare venită, parcă, din infern. Ceea ce trebuia să fie un mânz, seamnănă mai degrabă cu un animal diabolic cu cap de cămilă, ochi de tarsier şi plicioare alungite, ca de om. Speriaţi, oamenii se gândesc la ce e mai rău şi spun că acesta ar putea fi un avertisment, de la Dumnezeu.

 

 

Animalul a venit pe lume ieri noapte, în jurul orei 3.00, într-o gospodărie din localitatea arădeană Zărand. Proprietarul iepei este încă şocat, pentru că, pe de-o parte, calul său a fătat un monstru, iar pe de alta, pentru că a rămas fără animalul de povară, care a murit în chinuri, pentru că nu a primit ajutor veterinar de specialitate.

 

”Când am văzut, ne-am speriat, ce jigovenie... Eu nu am mai văzut aşa ceva de când sunt. Şi oamenii pe uliţă, când l-am arătat, s-au temut şi să se apropie! Nu ştiu ce Dumnezeu poate să fie...”, ne-a mărturisit speriat proprietarul.

 

Şi localnicii din zonă sunt îngroziţi de ceea ce au văzut în curtea vecinului lor. ”Ceva îngrozitor, nu am mai pomenit la 51 de ani aşa ceva, nu am mai văzut în viaţa mea...”, spunea o femeie.


 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.