"Toţi cei cu CIP în buletin vor fi EXECUTAŢI". Declaraţia BULVERSANTĂ a unui CĂLUGĂR

Publicat in National 04 Aprilie 2014 568 ori
Google+ WhatsApp
"Toţi cei cu CIP în buletin vor fi EXECUTAŢI". Declaraţia BULVERSANTĂ a unui CĂLUGĂR
"Toţi cei cu CIP în buletin vor fi EXECUTAŢI". Declaraţia BULVERSANTĂ a unui CĂLUGĂR

În timp ce autorităţile române încă încearcă să implementeze sistemele care ar permite eliberarea buletinelor cu cip, părintele Cleopa de la Mănăstirea Gai din Arad îşi avertizează enoriaşii că bucăţica de plastic e o “unealtă a diavolului” şi că, dacă o acceptă, îşi vor pierde sufletul.

 
 
 

Preotul Cleopa Jurj a devenit tot mai cunoscut în ultimii ani, graţie ideilor sale înverşunate împotriva cardurilor de sănătate, scrie Libertatea.ro.

 

Mai exact, deoarece cuvântul "card" se citeşte "drac" de la coadă la cap, călugărul e ferm convins că invenţia este o "unealtă a diavolului" şi şi-a avertizat enoriaşii că nu trebuie să accepte aşa ceva. Mai mult, preotul Cleopa este îngrozit şi de preţurile din magazine care se termină cu 99, dar şi de băuturile pe bază de cofeină, care ar conţine... avortoni.

 

Acum, călugărul este şocat că autorităţile vor să implementeze noile buletine cu cip, care ar duce, susţine el, la pierderea sufletului. Mai mult, părintele Cleopa spune că toţi cei care le vor accepta vor pieri în 2032, când crede că va fi sfârşitul lumii.

 

“În 1999, în 11 august, a fost eclipsă pe cer... S-a născut un copil atunci, la Ierusalim, copilul diavolului. Are 15 ani acum, iar în 2029 va fi pus pe scaun şi va domni timp de 3 ani, până în 2032, când vor veni judecata şi sfârşitul lumii. Şi, cum va fi pus pe scaun antihristul, toţi cu steaua în frunte (cu cip în buletin) vor fi executaţi”, ne-a declarat părintele Cleopa, care a adăugat că nu va accepta astfel de acte de identitate.Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.